164cm/75kg 18/L milyen alak szerintetek? KÉP
Tudom, hogy van rajtam felesleg, de szeretek csinosan, kicsit kihívóan öltözködni. Szokták azt mondani, hogy a felesleg ellenére sem tűnök egy hájtömegnek és, hogy vékony a derekam a csípőmhöz képest és ezért nem rossz az alakom. Mielőtt lehurrognátok, elmondom, hogy többször hívtak már ducinak, stb... nek is.
Előre leszögezem, hogy én sem vagyok nádszálkarcsú (sőtT.T), ezért amiket leírok, én is is megfogadom, legalábbis remélem.
Ha nem is zavar a súlyod, akkor is foglalkozni kell azzal, hogy a bőrös feszes, és (minél inkább) hibátlan legyen. És bár helyi fogyás nincs, a hasadra rá kéne gyúrni, mert nagyon rontja az összképet, főleg az utolsó képen, ahol elég hatalmasnak tűnik. Persze lehet, hogy előtte bekajáltál, vagy ilyesmi, akkor mindenkinek kidudorodik:) Valamint figyelj arra is, hogy a fehérneműd pont jó méret legyen, nem ciki megvenni egy nagyobb bugyit, sokkal rosszabb, ha kibuggyan a háj. A derekad nem túl vékony (az enyém kasokkal karcsúbb, de szó, ami szó, a csípőm elég széles), de ha ügyesen öltözködsz, a derék-csípő különbség sokkal nagyobbnak tűnhet. Úgy látom, az alsó tested erősebb, úgyhogy én a helyedbe a felsőre helyezném a hangsúlyt.
Bocsi a regényért, tudom, hogy nem ez volt a kérdés, csak gondolom leírom^^ Egyébként mik a méreteid?
Kinek mi tetszik ugye... Nem szóllak le, egy percig sem.
Én majdnem ugyanolyan magas vagyok, mint te (165 cm), de én soknak érezném magamon ezt a súlyt.
De, ha te így elégedett vagy, akkor semmi gond. :)
mell: 103, derék: 79, csípő 108,
a combomnál, a legszélesebb résznél 113
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!