Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 164cm/75kg 18/L milyen alak...

164cm/75kg 18/L milyen alak szerintetek? KÉP

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van rajtam felesleg, de szeretek csinosan, kicsit kihívóan öltözködni. Szokták azt mondani, hogy a felesleg ellenére sem tűnök egy hájtömegnek és, hogy vékony a derekam a csípőmhöz képest és ezért nem rossz az alakom. Mielőtt lehurrognátok, elmondom, hogy többször hívtak már ducinak, stb... nek is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 17. 19:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%

Nekem bejössz így is.

F/29

2012. febr. 17. 19:13
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Még annyira nem rossz a helyzet, de ha fogsz 10 kilot, csinos leszel ;))
2012. febr. 17. 19:23
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Előre leszögezem, hogy én sem vagyok nádszálkarcsú (sőtT.T), ezért amiket leírok, én is is megfogadom, legalábbis remélem.

Ha nem is zavar a súlyod, akkor is foglalkozni kell azzal, hogy a bőrös feszes, és (minél inkább) hibátlan legyen. És bár helyi fogyás nincs, a hasadra rá kéne gyúrni, mert nagyon rontja az összképet, főleg az utolsó képen, ahol elég hatalmasnak tűnik. Persze lehet, hogy előtte bekajáltál, vagy ilyesmi, akkor mindenkinek kidudorodik:) Valamint figyelj arra is, hogy a fehérneműd pont jó méret legyen, nem ciki megvenni egy nagyobb bugyit, sokkal rosszabb, ha kibuggyan a háj. A derekad nem túl vékony (az enyém kasokkal karcsúbb, de szó, ami szó, a csípőm elég széles), de ha ügyesen öltözködsz, a derék-csípő különbség sokkal nagyobbnak tűnhet. Úgy látom, az alsó tested erősebb, úgyhogy én a helyedbe a felsőre helyezném a hangsúlyt.

Bocsi a regényért, tudom, hogy nem ez volt a kérdés, csak gondolom leírom^^ Egyébként mik a méreteid?

2012. febr. 17. 19:24
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
Igen, ehhez a magassághoz ez a súly elég sok. Az ideális kb. 55-60 kg lenne. De nem vészes a dolog.
2012. febr. 17. 19:24
 5/20 anonim ***** válasza:

Kinek mi tetszik ugye... Nem szóllak le, egy percig sem.

Én majdnem ugyanolyan magas vagyok, mint te (165 cm), de én soknak érezném magamon ezt a súlyt.

De, ha te így elégedett vagy, akkor semmi gond. :)

2012. febr. 17. 19:32
 6/20 anonim ***** válasza:
ejj, de bonyolult a nőknek....
2012. febr. 17. 19:35
 7/20 A kérdező kommentje:

mell: 103, derék: 79, csípő 108,

a combomnál, a legszélesebb résznél 113

2012. febr. 17. 19:52
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
Az utolsó képen úgy nézel ki mint egy terhes nő. De még csak a terhesség elején vagy közepén kb.
2012. febr. 17. 20:02
 9/20 mus musculus ***** válasza:
Bakker, mintha magamat látnám. Szerintem sem durva még, de nem árt rádolgozni.
2012. febr. 17. 21:04
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Átsütve, mustárral.
2012. febr. 17. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!