Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit gondoltok erről...

Fiúk! Ti mit gondoltok erről a hajról, hajtípusról? Kép lent.

Figyelt kérdés

Tetszik nektek, vagy semmi extra? Kíváncsiság. :)

[link]

2012. febr. 16. 18:26
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nem rossz
2012. febr. 16. 18:47
 12/20 anonim ***** válasza:

I am the #9.

Aha, értem. Figyelj, szerintem az egy dolog, hogy mit mondnak páran, lehet, hogy egy rétegnek a vasalt haj tetszik, de van egy másik réteg akinek a természetes hullámos haj tetszik.

Én 10 pontból, 10 pontot adnék, mert szép barna színárnyalatú, természetes, és hullámos. :D Nekem ez a tuti.

Függ a stílusodtól (elsősorban öltözködésre gondoltam) és függ az arcodtól. Vannak olyan női arcok amihez, kifejezetten a hullámos haj áll jól, de van olyan is amihez az egyenes. Ha ezt a két említett pontot is láthatnám, megtudnám mondani, hogy bizony, 100%-osan jó áll neked ez a haj -de ez nem megoldható.

:)

2012. febr. 16. 18:54
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.:) igazából kerekebb arcom van, 10 emberből 7 szerint nagyon jó, 3 szerint meg nagyon rossz, én meg mindig másnak érzem.:D ruhákból van mindkettőhöz illő.:)
2012. febr. 16. 18:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Esetleg tudsz linkelni a google-ból olyan képet, ahol a te öltözködési stílusod látható?

Mindig ingadozik az ember önbizalma. :D

2012. febr. 16. 18:59
 15/20 A kérdező kommentje:

pár képet kerestem.:)

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 16. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nagyon tuti stílus, ez az egyik női öltözködési stílus, ami a legjobban tetszik nekem egy lányon/hölgyön. :)

Szerintem ehhez jól illik a hullámos haj, de Te tudod. :)

2012. febr. 16. 19:08
 17/20 A kérdező kommentje:
:) köszi. szerintem is illik hozzá, sőt, mindkettő.:)
2012. febr. 16. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs mit. :) Igen, ehhez mindkettő illik, szóval mindegy. viszont egészségi szempontból jobb a természetes hullámos, mert nem roncsolod a hajad a hajvasalóval. :)
2012. febr. 16. 19:11
 19/20 A kérdező kommentje:
:))
2012. febr. 16. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:

ki az a mindenki, aki szerint ez a nyerő? ez egy idióta divat mostanában, hogy akinek nem szögegyenes, az hú,de csúnya, igénytelen. nekem göndör, eszemben sincs kiegyenesíteni.

a 90-es évek elején meg mindenki dauerolta, most áttértünk a másik oldalra.

2012. márc. 4. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!