Fiúk! Ti mit gondoltok erről a hajról, hajtípusról? Kép lent.
I am the #9.
Aha, értem. Figyelj, szerintem az egy dolog, hogy mit mondnak páran, lehet, hogy egy rétegnek a vasalt haj tetszik, de van egy másik réteg akinek a természetes hullámos haj tetszik.
Én 10 pontból, 10 pontot adnék, mert szép barna színárnyalatú, természetes, és hullámos. :D Nekem ez a tuti.
Függ a stílusodtól (elsősorban öltözködésre gondoltam) és függ az arcodtól. Vannak olyan női arcok amihez, kifejezetten a hullámos haj áll jól, de van olyan is amihez az egyenes. Ha ezt a két említett pontot is láthatnám, megtudnám mondani, hogy bizony, 100%-osan jó áll neked ez a haj -de ez nem megoldható.
:)
Esetleg tudsz linkelni a google-ból olyan képet, ahol a te öltözködési stílusod látható?
Mindig ingadozik az ember önbizalma. :D
Ez szerintem nagyon tuti stílus, ez az egyik női öltözködési stílus, ami a legjobban tetszik nekem egy lányon/hölgyön. :)
Szerintem ehhez jól illik a hullámos haj, de Te tudod. :)
ki az a mindenki, aki szerint ez a nyerő? ez egy idióta divat mostanában, hogy akinek nem szögegyenes, az hú,de csúnya, igénytelen. nekem göndör, eszemben sincs kiegyenesíteni.
a 90-es évek elején meg mindenki dauerolta, most áttértünk a másik oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!