Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért puhák a körmeim?

Miért puhák a körmeim?

Figyelt kérdés

Mostanában lehet, hogy túl sok vegyszer lett fölvéve rájuk, mert mindig festem a körmeimet, a körömlakk viszont nem jó minőség és hamar kopik, acetonnal le kell szednem a maradékot. Azért festem ilyen sűrűn, mert az egyik körmömet beütöttem és most csúnya, lila aláfutásos..:$

Mit csináljak, hogy egészséges, kemények legyenek?

Köszönöm!

2012. febr. 15. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is hagyd abba a festését.Inkább legyen természetesen csúnya,minthogy a körömlakktól maródjon szét.

Másodszor hogyha már lakkozol is,hagyj 2-3 nap lakkmentes

napot a két lakkozás között.Acentonmentes körömlakk lemosót használj!

Aztán vegyél olyan körömlakkot ami beszívódik,szóval csak ilyen erősítős,vitaminos(ilyen pl van az avonban)..kézkrémmel is kenheted lakkmentes időszakában.

Körülbelül ennyit tudok javasolni..:)

2012. febr. 15. 21:32
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! :))
2012. febr. 15. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van otthon olíva olaj, akkor este lefekvés előtt kenegesd be a körömágyat és a körmöket egy kevéssel. :)
2012. febr. 16. 00:08
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Ez az olíva olajas ötlet tényleg nem rossz! Én ricinus olajjal meg pár csepp citromlével szoktam. Először picit átkenem őket citromlével, majd van egy kis üvegcsébe ricinus+olíva keverék(amit a szempilláimra is használok), és abból egy fülpiszkával bekenem az egyik kezemen a körmöket és a körömágyat, aztán a másik végével a másik kezemet. De 2x ne nyúlj ugyanazzal a véggel az olajba, mert az már citromleves.

Így hagyom éjszakára. Másnap reggelre mindent beszív és láthatóan erősebb, egészségesebb lesz. Még csak pár hete használom, de nagyon erősödnek a körmeim tőle.:)

2012. febr. 24. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:
tényleg ilyen hatásos? akkor ki fogom próbálni, köszönöm a válaszokat! :))
2012. febr. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!