Miért puhák a körmeim?
Mostanában lehet, hogy túl sok vegyszer lett fölvéve rájuk, mert mindig festem a körmeimet, a körömlakk viszont nem jó minőség és hamar kopik, acetonnal le kell szednem a maradékot. Azért festem ilyen sűrűn, mert az egyik körmömet beütöttem és most csúnya, lila aláfutásos..:$
Mit csináljak, hogy egészséges, kemények legyenek?
Köszönöm!
Először is hagyd abba a festését.Inkább legyen természetesen csúnya,minthogy a körömlakktól maródjon szét.
Másodszor hogyha már lakkozol is,hagyj 2-3 nap lakkmentes
napot a két lakkozás között.Acentonmentes körömlakk lemosót használj!
Aztán vegyél olyan körömlakkot ami beszívódik,szóval csak ilyen erősítős,vitaminos(ilyen pl van az avonban)..kézkrémmel is kenheted lakkmentes időszakában.
Körülbelül ennyit tudok javasolni..:)
Szia!
Ez az olíva olajas ötlet tényleg nem rossz! Én ricinus olajjal meg pár csepp citromlével szoktam. Először picit átkenem őket citromlével, majd van egy kis üvegcsébe ricinus+olíva keverék(amit a szempilláimra is használok), és abból egy fülpiszkával bekenem az egyik kezemen a körmöket és a körömágyat, aztán a másik végével a másik kezemet. De 2x ne nyúlj ugyanazzal a véggel az olajba, mert az már citromleves.
Így hagyom éjszakára. Másnap reggelre mindent beszív és láthatóan erősebb, egészségesebb lesz. Még csak pár hete használom, de nagyon erősödnek a körmeim tőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!