Puhák, hajlékonyak nagyon a körmeim, mit használjak?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat rágtam a körmöm régebben. kb fél éve leszoktam róla, mostmár mostmár javulgat a kinézete, de kicsit mengő egyből letörik, és nagyon puhák, eléggé hajlékonyak.. =/ Szerintetek milyen körömlakkot használjak rá? legalább ami kicsit segít rajta. Eddig miss sporty nail expert manicure- körömlakkot használtam, kicsit segített rajta,de már ez sem az igazi.2011. júl. 4. 16:39
1/8 A kérdező kommentje:
megnő*elírtam bocsi.xD
2011. júl. 4. 16:51
2/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen gyorsan törős volt. Elmondom nekem mi használt. Egy darabig nem lakkoztam, és mikor már elérte azt a szintet ahol törni szokott levágtam, és minden este hidratáló krémeztem a kezem. Nekem ez vált be.
3/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, én vasat szedtem rá, mert valószínű nálam a vérszegénység váltotta ki.
4/8 anonim válasza:
Rimmel Nail Rescue körömerősítő :) de tényleg nézess vérképet!
5/8 anonim válasza:
Japán manikűr.Tuti használ-tapasztalat
6/8 A kérdező kommentje:
Még csak 15 éves vagyok, és azt hallottam egy műkörmöstől, hogy 16 évesen "keményedik" meg nagyjából a körme. Szóval lehet nekem is azért puha még. Amúgy soha nem festettem színes meg egyéb körömlakkokkal.
2011. júl. 4. 17:18
7/8 A kérdező kommentje:
A Rimmel Nail rescue-t kifogom próbálni, most nagyon jókat olvastam róla, és nem is drága. Köszi!És a komikat is köszi!
2011. júl. 4. 17:24
8/8 anonim válasza:
az essence körömerősítő toll/ceruza tök jó, olajos keverék van benne, ezért nagyon gyorsan beszívódik. Nekem ilyen van: [link] kb 800 forint volt, nagyobb dmben, rossmannban tudsz venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!