Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nőhetek még?...

Szerintetek nőhetek még? Hordhatok így magassarkút?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy baromi magas szülőkkel áldott meg az ég, apám 197 cm, anyum 188 cm, és ugyan még csak 17 vagyok, már most 190 cm vagyok. Van esély rá, hogy már nem leszek magasabb? Vagy meddig nőhetek még? A másik az, hogy ilyen magassággal ciki lenne a magassarkú?

17/L

2012. febr. 13. 19:23
1 2
 11/15 Ajsa ***** válasza:
én 185 centi vagyok 43 lábbal... 38 lábbal eldőlsz drága... Valamit nézz meg jobban... De amúgy neked 190 centihez van kedved magassarkút hordani? A balerína a legjobb, a te alakod minek nyújtani?
2012. febr. 25. 01:16
 12/15 anonim ***** válasza:
a lábméret és a magasság egyáltalán nem függ össze. egy barátnőm 160 cm magas és 41-es lába van, és egy másik barátnőm 168 cm magas 37-es lábbal. Miért dőlne el ettől?!:O
2012. febr. 25. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert az borzasztó aránytalan lenne. Olyan megesik hogy valaki alacsonyabb és nagyobb lába van, de hogy valaki közel két méter és csak 38-as legyen a lába nem nagyon.
2012. febr. 25. 10:53
 14/15 anonim válasza:

Véletlenűl ránéztem a kérdésedre végig olvasgattam az összes választ és az egyiket láttam hogy cikinek tartják a magasságod ez a válasz volt az őszintén? szerintem ne, mert egy magas lány alapjában véve nem túl szép látvány... bocs ha megbántottalak. egyébként nem fogsz tovább nőni, esetleg 1-2 centit.

Szerintem eggyátalán nem csúnya az hogyha egy lány magas ha formás az alakja nekem is volt olyan barátnőm aki 180 cm magas volt én pedig 176 cm magas vagyok igaz nem hordott mindennap magassarkút de engem nem zavart az se ha azt vett fel hiába volt hogy azzal együtt 10 cm-rel is magasabb volt nálam égy fiút aki szeret téged apszolult nem fog érdekelni a magasságod és az hogy milyen cipőt hordasz mások véleményévek meg ne foglalkoz hordj azt amiben jól érzed magad

2012. nov. 3. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
5-6 cm-s magassarkúakat még oké, na de a 10-13 centis platformokat ink kerüld.
2012. dec. 17. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!