Hordhatok magassarkút?
Barátnőm(barátilag) is kb 170 és hord magassarkút. Nekem tetszik benne, csinos.
De ha zavar, akkor ne 10 centis sarokkal keress cipőt, de nem gáz. Húzd ki magad és büszkén sétálj :)
Utolsó, jól vagy te ? Hol élsz te, Óriásországban ?
180 centi már hogy a francba ne lenne magas ? Még a 175 is az, ez egy férfi magassága. Örülök, hogy nem tekintesz hátrányként a magasságodra, de azért...
Amúgy akkor vedd fel, ha jól is érzed majd magad benne.
Igen, a 180 azért nehogy már alacsony legyen egy nőnél...Sok férfi sem éri el azt a magasságot.
Amúgy én 170 vagyok, sokan kisebbek nálam, de sokan magasabbak. Én simán felveszek egy tűsarkút, eddig még nem kritizált senki, sőt inkább tetszeni szoktam a férfiaknak.
Nyugodtan vedd fel!
Én 188 vagyok és nagyon lehangol, hogy sehol nem látok egy szép magas lányt sem olyan 180 körül :( Nekem nem jönnek be ezek a törpe (nem sértés) lányok 160 és társai, pedig itt mostanában azt látom, hogy mindenki az alacsony lányokért van oda ...
Szóval, hogy átadjam az üzenet lényegét : Hajrá lányok magassarkúra fel van még rajtam kívül pár ember akit nem zavar sőt szereti ha egy lány magas !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!