Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek magasabb?

Hogyan legyek magasabb?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem hogy hogyan vagy milyen módon tudnék magasabb lenni, 18 éves fiú vagyok. Modellkedés miatt kellene nőnöm még pár centit. Sok helyen olvastam dolgokat, hogy van rá műtét de azt nem akarok. Meg gyógyszer de az meg nekem elégé átbaszásnak tűnik. Meg hogy sokat nyújtsunk minden nap, és akkor nőhetünk. Meg cipővel, de nem mindig vehetek fel extra magasított cipőt fotózáson. Szóval ha valakinek van valami ötlete leírhatnám köszönöm!
2012. febr. 13. 01:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan étel, nincs, amitől fogsz nőni, hanem olyan étel van amiben megvan a szükséges vitamin, vagy ásványi anyag ami szükséges a csontnövekedéshez. Ezek a: A-D-vitamin, Bór, Réz, Foszfor, Kalcium, Magnézium, Fluor, Jód és a Mangán. Persze ezek a vitaminok és ásványi a. még másban is segítenek, de a csontnövekedésben is. (Ez az én válaszom..) Van 10 dolog, ami tuti, hogy leállítja a csontnövekedést, vagy nem nősz meg akkorára amekkorára kéne: Dohányzás, Alkohol, Konzervativizmus, zárkózottság, Passzivitás, tétlenség, Túl sok cukor vagy szénhidrát fogyasztás, Túl sok zsírfogyasztás, Nem elég vagy helytelen alvószokás, Helytelen testtartás, Fizikai gyakorlatok elhanyagolása. [link] olvasgasd ezt az oldalt.:) Hány cm vagy, szüleid hány cm?
2012. febr. 13. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:
szija, köszönöm a válaszodat. én most 174 cm vagyok, ha jól mértem magam. szüleim sem magasabbak. senki sem magas a családban, tudom genetika..nem lehet mit tenni ellene, de ugye nekem músszály lenne valahogy. nem dohányozok, sose cigiztem, kiprobáltam egyszer és ennyi is volt felőlem, mert nekem nem jött be. alkoholt is csak elvétve iszok havonta 1 szer 2 szer. nem eszek zsírosat se. hát alvás terén, néha kitudom magam aludni néha nem.. az egyetem már csak ilyen :S nem mindig van az embernek ideje aludni sajnos. testartásomra mindig figyelek hogy kihuztam magam, ne görnyetten mennyek. többnyire mikor időm engedi edzek is, csak sajnos nincs mindig idő rá suli meg munkahely mellett. cukrot és szénhédrátot se nagyon veszek magamhoz, legalábbis nem többet mint kellene szerintem. nem tartom magam zárkozoztnak se, hétvégéken nem igen megyek el, mert örülök ha pihenhetek kicsit. a Konzervativizmus leg csekélyebb jele sincs meg bennem, zsigerből utálok minden vallást intézményt ami létezik.. szóval ez sem jáccik szerintem. Ezeket a géneket örököltem, de még is szeretnék kicsivel magasabb lenni, nem akarok 2 méteres kosaras lenni, csak mondjuk 180 centi vagy 185. Azzal is nagyon boldog lennék. Köszönöm a holnap címét és a válaszodat!
2012. febr. 13. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetlen válaszoló vagyok: helyesírás fail, de ezt most muszáJ volt. A legjobb sportok a növéshez: kosárlabda, úszás, kézilabda, röplabda, futás, vertical jumping. Nincsmit amúgy.:)
2012. febr. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!