Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek magasabb?

Hogyan legyek magasabb?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon szeretnék modellkedni. De 168cm-től lehet elkezdeni és én csak 153 vagyok ami nagyon idegesít. Mit lehet tenni? Vagy ha esetleg akkorára megnövök az kb. mikorra lesz?
2012. jan. 15. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

sportolj, az elvileg dob egy-két centit.

szerintem meg még fogsz nőni amúgy is. én 15 éves koromig nőttem, de biztos van aki tovább is.

2012. jan. 15. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
anyud-apud hány cm? Egyél egészségesen, sok zöldség,gyümölcs és szerintem a sport is kéne. Úszás, futás, ilyesmik... Amúgy egy jobb modellügynökség 173 cm-nél kezdődik. Hova akarsz jelentkezni?
2012. jan. 15. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Anyum kb.:164-165 apum fogalmam sincs

am az angelface-hez szeretnék majd jelentkezni mert nemrég olvastam h oda legalább 168cm kell. de ha az nem jön össze akkor bárhova:)

2012. jan. 19. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy anyukád magasságát elfogod érni.
2012. jan. 19. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Még kb. 1-2 évet nősz.Azaz olyan 160cm leszel 16évesen.

Abból ítélem hogy én 11éves vagyok és 155 centi.Még nem jött meg a menszeszem.Gondolom neked igen.Így szerintem szomorú búcsút vehetsz a komolyabb modellkedéstől :/

2012. nov. 28. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!