Zselés műköröm folyamata? Segítség?!
Sziasztok!
Szeretnék megkérni valakit, aki ért a zselés köröm készítéshez/építéshez (eseteleg műkörmös)msn-en, chaten (...) leírná nekem a folyamatát, esetleg válaszolna egy - két kérdésemre?
Aki (szívesen) megtenné kérem írjon üzenetet, vagy kommenteljen.
Előre is köszönöm!
kisvuk.... igen ezekre gondoltam! Én is teljesen egyet értek+ha valaki nem tud/akar segíteni akkor nem kell itt lennie és kommentelgetnie.
Ahogy az előbb is írtam, igen ezekre gondoltam + ha van 1-2 tipped segítségül. Ha tudsz (kisvuk) segíteni akkor légy szíves írj egy üzenetet. köszi
Kisvuk, itt nem az a gond, hogy szeretne valaki műkörmöt csinálni. Sőt, még mindig jobb, hogy kérdez, mint nekiáll magától. De ezt leírni, elmagyarázni nem lehet, ezt élőben kell látnia, és utánoznia a mozdulatokat, addig, amíg nem megy megfelelően. Hidd el, nem egy olyan "munkával" találkoztunk már, amit tudás hiányában művelt egy hozzá nem értő. Egy tönkretett körömnek rengeteg idő kell, hogy rendbe jöjjön. Persze, vannak végzett körmösök között is olyanok, akik jobb lenne, ha letagadnák, hogy körmösök, mert rengetegen hiszik azt (sajnos), hogy a vizsga letétele után már profik. Holott utána folyamatosan tanulni és fejlődni kell, hogy az elkészített köröm olyan legyen, amilyennek lennie kell. Még olyan profi körmösök is rengeteget tanulnak és gyakorolnak, akik világ- és európa bajnokságokat nyernek sorban.
Az egy dolog, ha valaki magának elkezd körmöt csinálgatni, de ha másnak is fog, az már más kérdés. Ha olyan esettel találkozik, ahol pl. kizáró, vagy nehezítő tényező a körömépítés, honnan fogja felismerni? Honnan tudja, hogy az épített köröm miért levegősödik, algásodik, vagy esik le pár nap múlva? Persze nem törvényszerű, hogy így legyen, de több, mint valószínű.
Ha valaki tanulni akar, igenis áldozni kell rá, sok esetben csak szabadidőt és energiát, néhány esetben pénzt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!