Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zselés műköröm folyamata?...

Zselés műköröm folyamata? Segítség?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék megkérni valakit, aki ért a zselés köröm készítéshez/építéshez (eseteleg műkörmös)msn-en, chaten (...) leírná nekem a folyamatát, esetleg válaszolna egy - két kérdésemre?

Aki (szívesen) megtenné kérem írjon üzenetet, vagy kommenteljen.

Előre is köszönöm!

2012. febr. 11. 20:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
utolsóval teljes mértékben egyetértek!
2012. febr. 20. 20:25
 12/23 anonim ***** válasza:
azért mert a tudás nincs ingyen, eleve vagy 300 kérdés van már minimum ilyen téren, csak annyira lusták hogy visszaolvassanak, pedig megkímélnék magukat a sok "bántásbol, ha annak veszik... mert ugye bár bántobb ha saját kérdésedre válaszolnak úgy mint hogy ha máshol olvasnád más kérdésénél. fel kéne nőni
2012. febr. 21. 08:44
 13/23 A kérdező kommentje:

kisvuk.... igen ezekre gondoltam! Én is teljesen egyet értek+ha valaki nem tud/akar segíteni akkor nem kell itt lennie és kommentelgetnie.

Ahogy az előbb is írtam, igen ezekre gondoltam + ha van 1-2 tipped segítségül. Ha tudsz (kisvuk) segíteni akkor légy szíves írj egy üzenetet. köszi

2012. febr. 21. 17:30
 14/23 anonim ***** válasza:
és miért is érdekel téged a folyamata?
2012. febr. 21. 19:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék zselés (nem tipes) körmöt csinálni. Az árakkal tisztában vagyok! És kérlek ha tudsz segíteni, vagy valakit aki tudna kérlek írd/írja le vagy küldjön üzit!
2012. febr. 22. 14:40
 16/23 anonim válasza:
100%
Nem tudom mit kell ezen veszekedni! Sok olyan embert ismerek,aki úgy tanult szakmát,hogy látott dolgokat! Mi így csináltuk meg a tetőnket kb.30 éve,és még nem dőlt ránk,és szakember sem gondolta,hogy haverok,meg egy olyan családtag csinálta,aki sokat volt ács mellett,és látta mit hogyan! A másik!Állandóan azt olvasom,hogy úgysem tudod megcsinálni,meg gombás lesz a körmöd! Ha úgysem tudja megcsinálni,akkor miért nem mondjátok el hogyan kell? Amúgy meg nagyon sok embert ismerek,akiknek nincs pénze műkörömre,és barátnőhöz megy,hogy csinálja meg neki! Ha a barátnő nem csinálja meg,akkor sem fog műkörmöshöz menni szalonba,mert akkor sem lesz pénze! Amúgymeg valahol olvastam a szobafestéshez hasonlítottátok! Hát ha a szobafestőt megkérdezem,elmondja,hogy milyen festékkel,mésszel,diszperzittel fessek,és milyen hengerrel,vagy ecsettel! Ha meg úgy gondoljátok bénák az otthoni kezdők,akkor nincs veszteni valótok! Ez nem állam titok,ez csak egy szakma! Ha meg nem sikerül valakinek megcsinálni,akkor meg így járt!
2012. febr. 22. 21:13
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Kisvuk, itt nem az a gond, hogy szeretne valaki műkörmöt csinálni. Sőt, még mindig jobb, hogy kérdez, mint nekiáll magától. De ezt leírni, elmagyarázni nem lehet, ezt élőben kell látnia, és utánoznia a mozdulatokat, addig, amíg nem megy megfelelően. Hidd el, nem egy olyan "munkával" találkoztunk már, amit tudás hiányában művelt egy hozzá nem értő. Egy tönkretett körömnek rengeteg idő kell, hogy rendbe jöjjön. Persze, vannak végzett körmösök között is olyanok, akik jobb lenne, ha letagadnák, hogy körmösök, mert rengetegen hiszik azt (sajnos), hogy a vizsga letétele után már profik. Holott utána folyamatosan tanulni és fejlődni kell, hogy az elkészített köröm olyan legyen, amilyennek lennie kell. Még olyan profi körmösök is rengeteget tanulnak és gyakorolnak, akik világ- és európa bajnokságokat nyernek sorban.

Az egy dolog, ha valaki magának elkezd körmöt csinálgatni, de ha másnak is fog, az már más kérdés. Ha olyan esettel találkozik, ahol pl. kizáró, vagy nehezítő tényező a körömépítés, honnan fogja felismerni? Honnan tudja, hogy az épített köröm miért levegősödik, algásodik, vagy esik le pár nap múlva? Persze nem törvényszerű, hogy így legyen, de több, mint valószínű.

Ha valaki tanulni akar, igenis áldozni kell rá, sok esetben csak szabadidőt és energiát, néhány esetben pénzt is.

2012. febr. 23. 10:21
 18/23 anonim ***** válasza:
30 év az hosszú idő, ma már te is tudod jól, más világot élünk, 30 éve is ugyan úgy mint ma mindenkinek a sarkára kellett állnia csak 30 éve nem tartottunk ott ahol ma,
2012. márc. 9. 10:48
 19/23 anonim válasza:
Én körmös vagyok,nem akarok okoskodni,de nem azért nem segítünk mert féltjük a tudásunk,mert és ez tényleg nem bántás de nem jelentetek nekünk konkurenciát,csak vannak olyan mozdulatok reszelésnél,ecsettartásnál amihez kell hogy az oktató ott álljon fölötted és századszorra is kijavítsa ha nem jól csinálod.Ennyi.
2012. máj. 16. 16:05
 20/23 anonim ***** válasza:
szia! megtudtad már a menetét? ha nem akkor irj egy privit és leirom, nem vagyok körmös, de már 1 éve járok hozzá és alaposan figyelem, mert egyszer énis szeretnék építeni:)
2012. máj. 27. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!