Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy a szöszbe tudják a napi...

Hogy a szöszbe tudják a napi higiéniai szükségleteiket elvégezni azok a lányok, akiknek 2-3, esetleg több centis hegyes műkörmeik vannak?

Figyelt kérdés
A higiéniai szükséglet alatt értem a fürdést, wc utáni popsitörlést, stb.

2012. jan. 30. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen az emberi hülyeség, mikor feleslegesen problémát nehézséget okoz saját magának.Az ízlésficamról nem is beszélve.
2012. jan. 30. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Habár nekem nem hegyes körmöm van, de közepesen hosszúnak mondható, hidd el meg tudok csinálni vele mindent (főzés, takarítás, mosogatás, popsitörlés, fürdés(???)). Hogy hogyan? Ahogy rövid körömmel. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni? És hogy ez miért zavar bárkit is.
2012. jan. 30. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Atyám borogass.... Volt már neked ekkora körmöd? MErt ha nem akkor honnét veszed,hogy ekkora körmökkel nem lehet élni?Semmiben nem akadályoz,főleg ilyen rutin dolgokban mint főzés,fürdés,wczés stb.

Most már csak az hiányzik,hogy a hegyes,műkörmös lányokról olyan előítéletek szülessenek,hogy nm tudják kitörölni a feneküket.Az emberi hülyeség határtalan!

2012. jan. 30. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

Nekem most elég rövid körmeim vannak, de bő fél éve még hatalmas, hosszú műkörmeim vannak, és bizton állíthgatom, hogy semmiben nem okozott nehézséget, legyen az mosogatás, portörlés, főzés, vagy a fenekem kitörlése (ezzel elég gyakran találkozok, mint felmerülő "probléma" - kérdem én, ki az, aki a körmével piszkálja ki a sz@rt?).

Növeszd meg a körmeidet, aztán majd kitapasztalod, hogy semmiben sem gátol.

2012. jan. 30. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!