Segítség! Mi a jo a kormomre?
Figyelt kérdés
felrepedezett a koromom ,ezert ugy dontottem zselet tetetek rá,de leszeretnem szedetni,nagyon elgyengitette a kormom.Tudnatok ajanlani bevallt vitaminokat stb.amitol eros lesz akormom? koszi szepen2009. jún. 2. 22:31
1/5 anonim válasza:
Szia! Pl. Béres szépségvitamin, Sörélesztő, Biovinne, és Revalid. Nekem ez mind bevált!
2/5 anonim válasza:
Keress a gyógynövényes boltban kalciumos körömlakkot. Nekem az vált be a legjobban, és nem is drága(250ft)
3/5 anonim válasza:
szia nekem a viaderm kapszula vált be:)gyógyszertárba vettem van kisebb és nagyobb csomagolásban is naon segített a kormomnek utána egyél sok cinket vASAT tartalmazo ételeket ezek segítik a korom erosítését meg nekem van olyan átlátszó koromlakkom ami novezsti a kormot de van olyan fajta is ami erosíti a neve Flormar nail care ... [link] nálatok lehet e kapni mert én szlovákiai vok de láttam má magyrba is nemtom mennibe kerul de nem olyan drága és segített:))))...bocs a hibákért de siettem
4/5 A kérdező kommentje:
koszi szepen, en is SK-bol vok ,ugyh megoldhato :D
Volt vkinek konkretan ilyen gondja? Marmint hogy zsele utan segitett?
2009. jún. 3. 22:42
5/5 anonim válasza:
Szia! Ha leszedetted, vegyél rá Kálcium gélt, kb. 350 Ft és nagyon gyorsan erősödik a körmöd használatakor. Olyan mint egy átlátszó körömlakk, drogériákban kapható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!