Egyáltalán nem vagyok nőies. Ez baj? Mit kéne tennem?
Alapból is tudtam, hogy nem vagyok nőies, de ez a karácsony egy nagy ráeszmélés volt. Minden nőismerősöm szörmebundát, meg designertáskát kapott, én pedig könybeket, társasjátékokat és videójátékokat (amiknek amúgy sokkal jobban örülök, mintha táskát kaptam volna). Nem is nagyon érdekelnek az ilyen tipikus nőies dolgok, jobban szeretem a kényelmes ruhákat. Amúgy csinos vagyok és ápolt, de valahogy engem nem vonz az ilyesmi, a barátsim is főleg fiúk. Flörtölni se nagyon szeretek, meg azt se ha udvarolnak nekrm, valahogy nem érzrm hízelgőnek.
Van párom, akivel 5 éve vagyunk együtt, idén kérte meg a kezem. Aminek természetesen nagyon örülök, de valahogy nem sikerült rákattani az esküvőtémára sem. Nem számít, hogy milyen ruhám és hajam lesz, csak az hogy vele legessek. Viszont most beparáztam, hogy mi van ha nem leszek neki elég csajos és egyszer megtetszik neki egy igazi nőies nő.
Az a tipikus háziasszony típus sem vagyok, aki unalmában kitakarítja a lakást. Persze nem vagyok igénytelen és tudok főzni, de valószínűleg sosem főznék 5 fogásos karácsonyi vacsorát. Ráadásul imádom az egyetemet amire járok és mindenképp azon a terülseten akarok elhelyezkedni, nem lennék szívesen háziasszony.
20/L
Bajnak nem baj, legyél mindig önmagad, ez a lényeg. Nagyon fiatal vagy még, még bőven van időd megélni magadban a nőiességet.
Ez egy hosszú folyamat, ráadásul a mai világban kicsit későbbre is tolódik korban a nemek polarizálódása (ha egyáltalán eljön, de sok esetben azt látom, hogy igen, csak érni kell hozzá). Szerintem egyébként egy férfias férfira is szükség van ahhoz, hogy ez elinduljon benned, a saját életemben legalábbis ezt tapasztaltam. Gondolom a párod is fiatal - még mind a ketten fogtok érni ezen a téren.
Őt egyébként férfiasnak látod?
Most kérte meg a kezed, kötve hiszen, hogy szeretné, hogy másmilyen legyél.
Ki mit kap karácsonyra, az nem mérvadó, az ajándék általában meglepetés, lehet másnak jobban örült volna.
Én későn érő típus vagyok, 23 körül kezdtem el csajosodni, magassarkú, csinosabb ruhák stb.
Addig nem is tetszettek.
Már bocsi, de miért akarnál más és unalmas “csajos csaj” lenni, ha elégedett vagy a jelenlegi életeddel?
Miért érzel kényszert arra, hogy eldobd a személyiséged, csak azért, mert látsz ilyen kitartott pincsikutyákat is a környezetedben?
Inkább a barátaidat válaszd meg jobban, és azokat, akiket a hasonló ünnepek idején látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!