Egyáltalán nem vagyok nőies. Ez baj? Mit kéne tennem?
Alapból is tudtam, hogy nem vagyok nőies, de ez a karácsony egy nagy ráeszmélés volt. Minden nőismerősöm szörmebundát, meg designertáskát kapott, én pedig könybeket, társasjátékokat és videójátékokat (amiknek amúgy sokkal jobban örülök, mintha táskát kaptam volna). Nem is nagyon érdekelnek az ilyen tipikus nőies dolgok, jobban szeretem a kényelmes ruhákat. Amúgy csinos vagyok és ápolt, de valahogy engem nem vonz az ilyesmi, a barátsim is főleg fiúk. Flörtölni se nagyon szeretek, meg azt se ha udvarolnak nekrm, valahogy nem érzrm hízelgőnek.
Van párom, akivel 5 éve vagyunk együtt, idén kérte meg a kezem. Aminek természetesen nagyon örülök, de valahogy nem sikerült rákattani az esküvőtémára sem. Nem számít, hogy milyen ruhám és hajam lesz, csak az hogy vele legessek. Viszont most beparáztam, hogy mi van ha nem leszek neki elég csajos és egyszer megtetszik neki egy igazi nőies nő.
Párválasztásban lehet gond lesz, nekem sikerült egy nőietlen nőt választanom, sajnos sok mindenbe rányomja a bélyegét.
Persze ez az én meglátásom, lehet találsz egy hasonló férfiatlan férfit akkor kiegyenlítitek egymást.
A kérdésedre a válaszom, az hogy próbálj figyelem felkeltő ruhákat viselni, egy kevés smink, ápolt haj, körmök, nagyot tud dobni a megjelenésen.
F.49
Komolyan minden nőismerősöd szőrmebundát kapott? Ez elég fura.
Amúgy nem tudom most ez ilyen burkolt dicsekvés-e, vagy mi. Nyilván te is érzed hogy nem attól lesz nőies valaki hogy milyen ajándékokat kap, vagy hogy mennyire pörög rá az esküvőre. Azt írod csinos vagy és ápolt. A legtöbb férfinak ezt jelenti a nőies. Az meg hogy kapcsolatban nem flörtölsz megint nem értem miért nagy szám.
Magyarországon elenyésző az a réteg aki megteheti hogy egykeresős családban éljen, úgyhogy azzal sem lógsz ki hogy nem akarsz háziasszony lenni. Kb senki nem akar.
Igazából leírtál egy tök átlagos nőt, nem tudom mi nem tetszik magadon. De ez nem a középkor, tipikus nőies dolognak számít olvasni meg dolgozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!