Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a 'pálcikalányok'...

Szerintetek a 'pálcikalányok' szépek testalkatilag? Ez az új szépségideál?

Figyelt kérdés

pl a 2 legújabb ropi celeb,akit nem mondhatunk hagyományos modellnek,akiknek 'munkaköri kötelességük' soványnak lenni...Tudom,hogy vannak,akik alkatilag eleve ilyenek,de egyre több nő/lány(különben normális karcsú alkattal) éhezteti magát ilyen alakért.

1. Varga Alexa

[link]

[link]

Magasság: 167 cm

Súly: 48 kg

Mell/derék/csípő: 86/61/86 cm

2.Patkó Csenge

[link]

[link]

magassága:167 cm

súlya:47 kg

méretei:84/62/88

Mindkét lánynak a testsúlya nagyon kevés,alultápláltnak is nevezhetném őket.

2012. febr. 10. 08:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem alultápláltak, bár már nekem is átmosta az agyam a divat:S Korábban nekem se tetszett az ilyen, de most már szépnek látom. Mondjuk sztem inkább gáz, hogy első csajnak ilyen műmellei vannak...ez a nagyon természetellenes. Én 158 vagyok és 45-46 kiló között mozgom, de sajnos én nem rendelkezem ennyire vékony lábakkal:(
2012. febr. 10. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Én is ilyen alkat vagyok, puszta genetikától (168cm/48kg; 85/60/88). Nincs szilikon mellem, nem éheztetem halálra magam (bár évekkel ezelőtt lelki okokból anorexiás lettem, de akkor ugyanezzel a magassággal 39 kiló voltam, na AZT nevezik alultápláltságnak), egyszerűen iszonyú szerencsés vagyok, hogy jó géneket örököltem. Ez még messze nem "ropi", hiszen van mellük, csípőjük, homokóra alkatúak. A pálcikákat megnézheted a kifutón, nulla mell, csípő derék egyben stb.
2012. febr. 10. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Amelyik képen akkora melle van a lányoknak az szivacs+push-up, kinyomja, és még egy kis photoshop.

Nekem is ekkora mellem van adatok alapján (gyakorlatilag 1-2 centivel bővebb is vagyok), de az bizony rohadtul nem ekkora. :D

Egyébként a testük szerintem arányos, szép! És nem hinném, hogy éheztetik magukat az alakjukért, pl. a testvérem is hasonló alkatú, azt közben annyit eszik, mint a fene. És nem egészséges dolgokat, hanem pl. hizlaló cuccokat. Vannak lányok, akik genetikailag ilyenek.

Más: a fejük amúgy fertelmesen ocsmány :)

2012. febr. 10. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

én 170 cm és 45 kg vagyok, mindig is vékony voltam, sosem koplaltam, sőt...volt hogy hízókúráztam, de akkor sem híztam egy dekát se...és zavar hogy más lányok, akik esetleg nem olyan vékonyak, vagy fogyóznak de úgy sem fogynak, csak így "leropizzák" meg "lepálcikázzák" a természetesen is vékony lányokat...

na mind1 a kérdésedre válaszolva, már régóta az ilyen vékony lányok a szépségideálok, szóval ez nem újdonság

2012. febr. 10. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem kórosan sovány.

Az,hogy hány kiló valaki nem mérvadó. A képeken egyáltalán nem tűnnek ropinak,vagy pálcikának.Simán karcsú hölgyek nagy mellekkel és jó sok photoshoppal

2012. febr. 11. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:
"Tudom,hogy vannak,akik alkatilag eleve ilyenek,de egyre több nő/lány(különben normális karcsú alkattal) éhezteti magát ilyen alakért." Értem, miről beszélsz, én pont ezt teszem. Mindig is duci voltam, és 13-14 évesen döntöttem el, hogy elég volt belőle. Akkor elkezdtem magam éheztetni, kevesebbet enni. Nem vagyok, és nem is voltam anorexiás! Soha nem vittem túlzásba a koplalást. Naponta hétszer eszek azóta, pici adagokat. Most 44 kg vagyok 171 centihez, sokak mondják, hogy ronda vagyok, de magamnak így tetszem, így tudom magam elfogadni! Többet nem szeretnék fogyni, de hízni sem. 21 éves vagyok egyébként.
2012. febr. 17. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!