Szerintetek a 'pálcikalányok' szépek testalkatilag? Ez az új szépségideál?
pl a 2 legújabb ropi celeb,akit nem mondhatunk hagyományos modellnek,akiknek 'munkaköri kötelességük' soványnak lenni...Tudom,hogy vannak,akik alkatilag eleve ilyenek,de egyre több nő/lány(különben normális karcsú alkattal) éhezteti magát ilyen alakért.
1. Varga Alexa
Magasság: 167 cm
Súly: 48 kg
Mell/derék/csípő: 86/61/86 cm
2.Patkó Csenge
magassága:167 cm
súlya:47 kg
méretei:84/62/88
Mindkét lánynak a testsúlya nagyon kevés,alultápláltnak is nevezhetném őket.
Szerintem teljesen normális testalkatuk van.
Nekem is hasonlóak az arányaim, 165 cm/45 kg, pedig gyereket is szültem és nem mondanám soványnak magam, csak normális testalkatúnak.
Nem muszáj feltétlenül feleslegnek lennie egy nőn.
24/N
az 1. lány szilikonos,most már a 2. is (a képen még nem)
tudom, mi a különbség alultápláltság és kóros soványság között- ez a szó fejezte ki legjobban,h mit gondolok, ezért írtam ezt.Ehhez a magassághoz legalább 53,5 kg-nak kellene lenniük- ehhez képest 5,5-6,5 kg mínuszban nagyon sok
Ezeknek a lányoknak nincs semmi bajuk, én is így nézek ki, csak a mellem is kicsi...Mellesleg ezt nevezik alultápláltságnak kérdező: [link]
És mindig is szépségideál volt,nem most jött be a divatba a "ropi" alkat, ahogy te fogalmaztál(persze kinek mi tetszik). Ha nagyon irigykedsz, akkor te is elmehetsz sportolni(nem hiszem, hogy megakadályozna benne valaki), biztos hasznodra fog vállni.;)
10:47
Köszi a tanácsot,de nem irigykedem!
M-es méretet hordok, nem vagyok hájas, heti 3x eljárok tornázni,aktív életet élek és napi ötször étkezem egészségesen-jól érzem magam a bőrömben,egészséges vagyok és ezt nem cserélném el semmiért!
Én is hasonló alkat vagyok, 169 cm és 50 kg. Kissé vékonynak tartom magam, de annak örülök, hogy 20 évesen is azt ehetek, ami nekem tetszik, mekis kaja, sütemények, csoki, chips... bármi jöhet, de persze csak az egészséges határig. Sok velem egykorú lány már évek óta diétázik meg keményen kondizik, hogy hasonló alakja lehessen. Szóval szerintem pont, hogy szerencsésebb ilyennek lenni. Az alkatom miatt még a pasikkal sem volt gondom. Csak a túlsúlyos nők szólogatnak be folyton, hogy milyen vékony vagyok. Talán zavarja őket, hogy ők nem ilyenek. :D Bátran veszek fel rövidnadrágot, kivágott topot, sőt a hasamat sem kell szégyellnem, hisz sehol nem lógnak ki a hurkák. Nem mondom, egy 3-4kg-t elviselnék még magamon, de így is jó.
Egyébként nekem is furcsa az első lány képein a nagyobb mell... egy ilyen vékony lánynak általában nincs ekkora melle. :D A második alakja viszont teljesen természetes és semmi gond vele szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!