Vannak olyan hölgyek, akiknek kis mellük volt, és csak 20 éves koruk után nőtt meg a mellük?
személy szerint szintén 20 éves vagyok, és mostanában nőtt egy kosarat a mellem, pedig nem híztam csak 2 kilót, nem szedek gyógyszert stb.
úgyhogy bármi megeshet, de gondolom ez inkább öröklődés kérdése is.
Én 23 vagyok. A gyógyszer szedése és az államvizsga ideje alatt meghíztam, de a felesleg lement, és már nem is szedek gyógyszert (szóval tuti nem attól van). A mellem a fogyás ellenére sokkal nagyobb maradt- nagy bánatomra... Igaz, a formája szép, de én jobban örülnék kisebb cickóknak.
Menstruáció előtt akkorára nő, és úgy megduzzad, hogy nehezen tudok hason feküdni, és a melltartó levétele is elég fájdalmas.
Szia!
19 éves vagyok, sokféle ételallergiával. Emiatt nem tudtam sokáig hízni, a mellem is nagyon kicsit volt (épphogy kitöltötte a 70/A-t). Elkezdtem fogamzásgátlót használni és azóta már elkezdtem kinőni a 70/B-set is. Szóval nekem a hízás nehézsége és az esetleges hormonprobléma miatt indult meg sokára a növekedése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!