Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyan hölgyek, akiknek...

Vannak olyan hölgyek, akiknek kis mellük volt, és csak 20 éves koruk után nőtt meg a mellük?

Figyelt kérdés
nem terhességre, szilikonra gondolok, csak a gyógyszertől lehetséges? Vagy akinek eddig kicsi volt valszeg már az is marad? Hacsak nem hízik 20 kilót....
2009. jún. 1. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

személy szerint szintén 20 éves vagyok, és mostanában nőtt egy kosarat a mellem, pedig nem híztam csak 2 kilót, nem szedek gyógyszert stb.

úgyhogy bármi megeshet, de gondolom ez inkább öröklődés kérdése is.

2009. jún. 1. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Én 23 vagyok. A gyógyszer szedése és az államvizsga ideje alatt meghíztam, de a felesleg lement, és már nem is szedek gyógyszert (szóval tuti nem attól van). A mellem a fogyás ellenére sokkal nagyobb maradt- nagy bánatomra... Igaz, a formája szép, de én jobban örülnék kisebb cickóknak.

Menstruáció előtt akkorára nő, és úgy megduzzad, hogy nehezen tudok hason feküdni, és a melltartó levétele is elég fájdalmas.

2009. jún. 2. 00:27
 3/7 tade ***** válasza:
91%
Szia. En 25 eves vagyok, es nekem picik maradtak. Hiaba szedtem tabit, vagy hiztam 10 Kg-ot, nem nottek meg :) De anyum is pici mellu, szoval ez nalam orokletes.
2009. jún. 2. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
24 vagyok, most nőttek egy kicsit sajnos, eddig egész lapos voltam, nem értem miért pont most kell nőniük, nem híztam, nem szedek gyógyszert. Én szerettem a laposságom.
2009. jún. 2. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

19 éves vagyok, sokféle ételallergiával. Emiatt nem tudtam sokáig hízni, a mellem is nagyon kicsit volt (épphogy kitöltötte a 70/A-t). Elkezdtem fogamzásgátlót használni és azóta már elkezdtem kinőni a 70/B-set is. Szóval nekem a hízás nehézsége és az esetleges hormonprobléma miatt indult meg sokára a növekedése!

2009. jún. 2. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
a nők 90%-ával ez történik, mint amit leirtál. Mivel 20 és kor utána nők általában gyermeket vállalnak, teherbeesnek, szoptatnak...a hormonok, a hizás, és a túlzott igénybevétel miatt (szoptatás), megnő a mell.
2009. jún. 2. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
örülnék neki, hao lvasnátok a kérdésemet, akik eddig válaszoltak azok is, megírnátok, aki gyógyszert szedett, az milyen tipusut, és hogy hányas válaszolók voltatok? csak mert kiváncsi vagyok kai szerint a gyógyszertől hízott, az milyent szedett, és akinek nem használt semmit, az milyent.
2009. júl. 26. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!