31/38 anonim válasza:
Nem teszel fel olyan képet, ami természetes fénynél készült? Ebből nem lehet megmondani rendesen
33/38 anonim válasza:
A képpel semmi gond nincs és az arcod egész helyes, de ugye nem gondolod komolyan, hogy megvan az alkatod a modellkedéshez?
34/38 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, hasonlitasz Rihannára :))
36/38 anonim válasza:
szerintem nem olyan rossz mint ahogy a többiek írják.. egy természetes, nem alulról jövő fénynél nyilván jobban meg lehetne állapítani, de az alapján amit látok, el tudlak képzelni modellnek. nyilván nem kifutóra, oda sokkal fiúsabb, soványabb alkat kéne. szerintem egyáltalán nem tűnsz kövérnek, nőies alakod van, bár a hasad és a lábaid nem látni, ami azért elég lényeges. nem tudom, ez lehet hogy csak a saját hülyeségem, de a kép alapján nem tudlak 160nál több centinek képzelni...és min 170-172 centi kéne...az ajkaid szépek, a szemed sminkkel jól alakítható lenne, az orrod is rendben, szóval a helyedben megpróbálkoznék a modellkarrierrel c:
38/38 anonim válasza:
Husi???? Te normális vagy ember?! Jesszusom, ez már tényleg kóros, kicsit észhez kéne térnie a sok médiazombinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!