21/38 anonim válasza:
nah most akik jönnek a csontsoványságggal , csak azért mert azt látják nem csak olyan modelek vannak.. vanak plus size modelek, amik a természetes nő-duci nő kategória és hálistennek már őket is egyre jobban keresik.
22/38 A kérdező kommentje:
Hát én nem mennék el a duci kategóriába, szerintem. Ahhoz kellene még plusz 45 kiló legalább.
2012. febr. 6. 20:48
23/38 anonim válasza:
A Rihannás válaszoló voltam. Nem rossz, bár néznék egy összhatásos képet is (alakkal)
24/38 anonim válasza:
Hát 45 azért biztos nem, de duci modellnek tényleg vékony vagy. Bár ahogy múltkor elnéztem a plus size modellek egy része teljesen normális alkatú, akik messzi állnak a ducitól, és még le is photoshopolják őket, hogy feszesebbnek tűnjenek, laposabb hasúnak, stb...
25/38 anonim válasza:
Egyébként nem te vagy az a lány, akiről egyszer tett fel a barátja kérdést, hogy lehetne-e modell?
26/38 anonim válasza:
27/38 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, sztem másról van szó. Én először teszek fel ilyen képet.
2012. febr. 6. 21:11
28/38 anonim válasza:
Mondom a BARÁTJA. :D Hasonlítasz rá, de lehet nem te vagy.. végülis mindegy. :D
29/38 anonim válasza:
Aktmodell mindenképp lehetnél.
30/38 anonim válasza:
szerintem szép az arcod, szép vastag szád van, de a hajad borzalmas. ha modell akarsz lenni, akkor kezdj vele valamit, szerintem hosszú egyenes hajjal jobban néznél ki! ja és legyél egy kicsit szerényebb!! am milyen magas vagy? 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!