Mit gondoltok erről a mellről? Tetszik?
Szívesen! :)
Szerintem nincs gond, 24 éves korunkig fejlődünk kb. Addig még van pár év. A másik, hogy vannak későn érők, és vannak akik már 12 évesen úgy néznek ki, mint a 25 évesek...
Tudom, hogy nehéz ilyen sok "kedves" emberrel körülvéve, de sz'rd le őket, én is ezt próbálom és hogy megnyugtassalak, én is kissebbrendűséget érzek, pedig szüleim, rokonaim, barátaim szerint semmi okom sincs rá, épp ellenkezőleg. Ha megtalálod majd a nagy Ődet, biztosan nem a melleid mérete alapján fog téged szeretni, ha meg megjegyzést tesz rá, akkor tudni fogod, hogy nem ő az. :)
Kérdező!
Azoknak a szerencsétlen kreténeknek kéne, hogy kisebbrendűségi érzésük legyen a butaságuk miatt, nem neked. Csak ők ezt nem fogják fel, mert csak addig jut az agyuk, hogy megjegyzéseket tegyenek, tovább nem nagyon... Úgyhogy le kell őket szarni. :) Nekem van egy barátnőm, akinek szintén kisebb melle van, mint Olivianak, viszont a fiúk eléggé szeretik, mindig legyeskedik körülötte valaki, úgyhogy nem ezen múlik, hidd el. :)
:)
Sok sikert, ha úgy van, akkor mindig vedd be a "lesz'rom" tablettát! :D Azt mondják, ez a legjobb gyógyszer! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!