Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a mellről?...

Mit gondoltok erről a mellről? Tetszik?

Figyelt kérdés

Mindenkitől várok véleményt!:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 5. 21:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi, de maga a csaj is!
2012. febr. 6. 14:30
 32/47 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha lány vagy és melleid mérete miatt aggódsz, akkor aggodalomra semmi okod sincs. Itt 20 válasz érkezett a képeken látható hölgy melleivel kapcsolatban:

-13 pozitív válasz

-7 negatív válasz

Ezen válaszok szerint a többségnek teljesen megfelel ez a méret. De az igazság az, hogy nincs tökéletes mell, hisz mindenkinek más az ízlése, igényei.

Személy szerint nekem tökéletesen megfelel.

17/F

2012. febr. 6. 18:52
 33/47 anonim ***** válasza:
5%
Vajon szégyelli-e a melleit? Mert ha nem szégyelli, miért nem hordja? :D
2012. febr. 6. 19:49
 34/47 anonim ***** válasza:
Látom itt sem lesz tejcsárda :)
2012. febr. 6. 20:27
 35/47 A kérdező kommentje:

Kedves ma 18:52!

Aranyos vagy, köszönöm!

2012. febr. 6. 22:35
 36/47 A kérdező kommentje:

És a többi kommentet is köszönöm!

Amit igazából nem értek, hogy ha az embernek nem tetszik, vagy nem az esete, miért kell olyan stílusban megnyilvánulnia, mint ahogy alább tették néhányan. Ha egy nőnek kis melle van, néhány férfi úgy beszél róla, mintha ez valami betegség lenne, vagy ettől már nem is lenne nő egy nő. Pedig nem tehetünk mellünk nagyságáról. Ez nekünk nőknek is rossz, mert tudjuk, ha kicsi a mellünk, olyan mintha nem adnánk meg a párunknak azt, amit kellene, amit megérdemelne. Nah mindegy. Még egyszer köszi a véleményeket!

2012. febr. 6. 22:41
 37/47 anonim ***** válasza:
17%
milyen mellek? o.O
2012. febr. 7. 12:23
 38/47 anonim ***** válasza:

Február 6. 18:52 #32 es vagyok.

Kérdező!

Teljesen egyetértek veled! Én sem értem a férfiak efféle vélemény kinyilvánítását. Mintha ezen múlna bármi is. Szerintem ha megnéznénk ezeket a fiúkat/férfiakat, nem hinném, hogy a toppon vannak bármiféle szempontból. Remélem ezektől függetlenül nem érzel semmi kisebbrendűséget. :)

És továbbra is hangsúlyozom, hogy nekem ez tökéletes! :D

17/F

2012. febr. 7. 18:17
 39/47 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Tényleg nagyon édes vagy, a kisebbrendűségi érzésről meg annyit, hogy nagyon is van bennem, sőt nekem kisebb mellem van, mint a képen látható. Mondjuk még csak 17 vagyok, remélem fog még nőni valamennyit. :) A kisebbrendűségi érzésről meg annyit, hogy sajnos az van bennem bőven, de talán majd letudom küzdeni egyszer. Még egyszer köszi! :)

2012. febr. 7. 23:21
 40/47 A kérdező kommentje:
Bocsi, az egyik sort kétszer írtam! :)
2012. febr. 7. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!