Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok erről a mellről? (kép lent)
Csodálkoznátok,ha lekerülne a barátnőtökről a ruha,és ez a látvány fogadna?
Úgy értem,hogy a legtöbb fiú nem ehhez van hozzászokva és ez a látvány nagyon zavaró?
Vélemény?:)
Köszönöm előre is:)
Csak megerősíteni tudom az előző válaszolókat, ha nincs csalás (kitömött melltartó pl.), akkor fel tudják mérni ruhán keresztül is a férfiak mi a helyzet, ezért nem éri őket meglepetésként. Így eleve olyan fog ismerkedni veled, akinek ez bejön. Sokkal rosszabb, ha inkább csalni próbálsz, és utólag derül ki, és a másik fél akkor esik pofára.
Én speciel pont az ellenkezője vagyok (D kosár), de én sem jövök be mindenkinek, nem mindenki van oda a nagy mellekért a férfiak közül.
A csalást, takargatást mindenesetre mellőzd, felesleges.
29/N
Én értem azt,hogy ruhában is látszik valamennyire, de speciel én hordok melltartót, igaz a legkisebbet...
Az zavar igazából,hogy én nem tudok úgy gondolni a mellemre,hogy oké kicsi ez van, millió lánynak van kis melle és szeretik a fiúk,de nekem mindig az jut erről eszembe,hogy olyan ez mint valami rendellenesség és ezért fusztrál.. :/
Egyébként meg szép arcom van,vékony vagyok és magas, eddig egyik pasim sem akadt ki a mellméretemen,csak az elején mindig rossz,amikor még nem látta a párom..
ez tök jó, komolyan
csak egy baj van vele. minek kell az a piercing oda??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!