Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem túl vastag a lábuk a...

Nem túl vastag a lábuk a modellkedéshez?

Figyelt kérdés

Vagy most ilyen modelleket alkalmaznak?

[link]

[link]

megnéztem a victoria\'s secret bemutatót is, de azon sem voltak kifejezetten csontos lányok..

2009. máj. 31. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
az első nagyon csini...nem vastag egyátalán...a 2.nem teccik mer hófehér..
2009. máj. 31. 21:47
 2/9 A kérdező kommentje:
kösz a választ, de a színük most lényegtelen..
2009. máj. 31. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

normális combjai vannak a csajnak, nem vékony, de a modellkedéshez tényleg kicsit husis, inkább azzal van gond h puhának néz ki nem feszesnek.

esetleg szépségversenyen elmegy, nem vagyok anorexiás párti, de lehetne tényleg vonzóvv combja, de lehet csak ebből a szögből tűnik olyannak, egész alakot kéne látnom, már oldalról is

a második csajnak valóban fehér a bőre, de egy fehér mebernek milyen legyen? nem kell kreolnak lenni, nem vagyok rasszista, de a barna bőr az csak egy divat, ízlések és pofonok, de én imádom a fehér bőrt,

van akinek csak az áll jól, pl Nicole Kidmannek gyönyőrű fehér bőre van, nem egzotikus ugyan, de legalább hercegnős :)

A fehér és barna bőr közötti összehasonlítás pont olyan, mint a kis mell és a nagy mell, a galamb alkat és ak örte lakat, a vörös haj és a fekete haj, ak ék szem és a zöld szem között (a kommentezőnek szól)

egyik sem szebb a másiknál, csak különbözőek.

Főleg a szoli barna bőrt tartom rondának.

2009. máj. 31. 21:55
 4/9 Nikcsi válasza:
58%

A 2. lany szerintem inkabb csiposebb. Nincs szep dereka sem. Egy modelltol elvarnam hogy mell- es csipomeret kozel azonos legyen es ehhez parosuljon egy vekony derek.

A combja sztem egyaltalan nem vastag.

2009. máj. 31. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az számít, hogy milyen az összkép és hogyan tud járni és hasonlók. Ha a lába 1-2 centivel eltér a standard-tól az nem katasztrófa.

És legalább nem az anorexiás modellek lesznek a fiatalok példaképei.

2009. jún. 1. 01:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a victoria secretnél nincsenek olyan csontos lányok mert ők fehérneműt reklámoznak
2009. aug. 10. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj hogy nem fér át egy ököl a combjuk között???

Én rühellem az anorexiás "divatot" , és igenis jó, ha vannak husisabb modellek is a kifutón!

A képek amúgy nem jók, ha egészalakosat linkelsz be és nem egy mozdulatsorból kiragadottat, jobban lehetne látni hogy mennyire arányosak a méreteik!

A soványsághoz kis mell és fiúsan lapos fenék dukál ám(a többit pótolják a sebészek), de akkoris csak sétáló csontvázak,a flúgos divattervezők játékszerei!

Egy lapos vállfára bárilyen ruhát rá lehet adni, míg egy nőies nőre tervezni már nem is olyan egyszerű!

Hát azért a V.S. modellek leggalább nőnek néznek ki, őket már lehet példaképnek tekinteni :) (mégha ott is van kis szilikon)

2009. aug. 23. 03:27
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem még ezek is pálcikaemberek.. egy csajon legyen mit fogni!!!!!
2009. aug. 23. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:

a victoria secretnél nincs szilikon,ez alapvető feltétele annak hogy valaki szupermodell lehessen.

Itt egy victoria secret bemutató,szerintem nagyon jól néznek ki benne a csajok(igaz tyra itt már le volt csúszva kicsit:D) de a többieknek nagyon jó testük van.

http://www.youtube.com/watch?v=5XzM27TJIL4

2009. aug. 25. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!