Nem túl vastag a lábuk a modellkedéshez?
Vagy most ilyen modelleket alkalmaznak?
megnéztem a victoria\'s secret bemutatót is, de azon sem voltak kifejezetten csontos lányok..
normális combjai vannak a csajnak, nem vékony, de a modellkedéshez tényleg kicsit husis, inkább azzal van gond h puhának néz ki nem feszesnek.
esetleg szépségversenyen elmegy, nem vagyok anorexiás párti, de lehetne tényleg vonzóvv combja, de lehet csak ebből a szögből tűnik olyannak, egész alakot kéne látnom, már oldalról is
a második csajnak valóban fehér a bőre, de egy fehér mebernek milyen legyen? nem kell kreolnak lenni, nem vagyok rasszista, de a barna bőr az csak egy divat, ízlések és pofonok, de én imádom a fehér bőrt,
van akinek csak az áll jól, pl Nicole Kidmannek gyönyőrű fehér bőre van, nem egzotikus ugyan, de legalább hercegnős :)
A fehér és barna bőr közötti összehasonlítás pont olyan, mint a kis mell és a nagy mell, a galamb alkat és ak örte lakat, a vörös haj és a fekete haj, ak ék szem és a zöld szem között (a kommentezőnek szól)
egyik sem szebb a másiknál, csak különbözőek.
Főleg a szoli barna bőrt tartom rondának.
A 2. lany szerintem inkabb csiposebb. Nincs szep dereka sem. Egy modelltol elvarnam hogy mell- es csipomeret kozel azonos legyen es ehhez parosuljon egy vekony derek.
A combja sztem egyaltalan nem vastag.
Szerintem az számít, hogy milyen az összkép és hogyan tud járni és hasonlók. Ha a lába 1-2 centivel eltér a standard-tól az nem katasztrófa.
És legalább nem az anorexiás modellek lesznek a fiatalok példaképei.
Az a baj hogy nem fér át egy ököl a combjuk között???
Én rühellem az anorexiás "divatot" , és igenis jó, ha vannak husisabb modellek is a kifutón!
A képek amúgy nem jók, ha egészalakosat linkelsz be és nem egy mozdulatsorból kiragadottat, jobban lehetne látni hogy mennyire arányosak a méreteik!
A soványsághoz kis mell és fiúsan lapos fenék dukál ám(a többit pótolják a sebészek), de akkoris csak sétáló csontvázak,a flúgos divattervezők játékszerei!
Egy lapos vállfára bárilyen ruhát rá lehet adni, míg egy nőies nőre tervezni már nem is olyan egyszerű!
Hát azért a V.S. modellek leggalább nőnek néznek ki, őket már lehet példaképnek tekinteni :) (mégha ott is van kis szilikon)
a victoria secretnél nincs szilikon,ez alapvető feltétele annak hogy valaki szupermodell lehessen.
Itt egy victoria secret bemutató,szerintem nagyon jól néznek ki benne a csajok(igaz tyra itt már le volt csúszva kicsit:D) de a többieknek nagyon jó testük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!