Van olyan lány aki borotválja a mellbimbóját? Barátnőm azt mondta h neki szőrös, de majd kikopik. Most viszont le akarja borotválni!
Figyelt kérdés
Mit tanácsoljak neki? Nyilván zavarja a szőr, és el akarja tüntetni, pláne most, hogy van barátja. Mit mondjak neki, ami jó megoldás lehet?2012. febr. 1. 14:13
11/12 anonim válasza:
Ha zavarja, tényleg szemöldökcsipesszel szedje ki. Nekem is van 1-2 erősebb szál, én is ki szoktam tépkedni, de a pasim észre sem vette soha, mivel csak magán látja a barátnőd annyira, amúgy ez nem feltűnő.:)
12/12 anonim válasza:
Nekem is volt pár szál ott, csipesszel szedtem ki, mára eltűnt. A szőrtelenítés fontos szabálya, hogy ahol szeretnéd, hogy kevesebb legyen, ott abban a 2 hétben tépd ki (gyanta, epilátor, csipesz), amikor fogyó hold van. Hajat vágatni viszont csak növő hold idején ajánlott, mert akkor erősödik. Lehet, hogy furcsának tűnik a módszer, de évek óta eszerint epilálok és szinte eltűntek a szőrszálaim és a maradék is gyengébb, lassabban növő, pedig sok volt és erősek..
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!