Milyen az alakom? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Nyárig mindenképpen szeretnék hízni valamennyit, mert vékony vagyok. De vajon mennyit? Persze sporttal együtt, eddig is sportoltam, ezután is fogok. Nem azt tervezem, hogy a TV előtt fogok pizzát zabálni...
2012. jan. 31. 18:09
12/25 Dr Watson válasza:
Igen, az úgy nagyon jó lesz. :)
13/25 anonim válasza:
vékony vagy kicsit, de legalább szép nőies az alakod. jó lesz ez!
14/25 anonim válasza:
Hát nagyon vékony vagy, az biztos, de később úgyis fogsz nőiesedni, mert látszik az alakodon (pl. van csípő), egyél sokat és sportolj, ahogy te is eltervezted, tuti meg lesz az eredménye!
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 31. 21:05
17/25 anonim válasza:
Nagyon jó az alakod, én is ilyen szeretnék lenni, ck sajnos vékonyabb vagyok mint te.
18/25 anonim válasza:
szerintem a +5-7 ideális lenne:D amúgy nagyon szép leszel ha sikerül,mert van derekad és csípőd is:)
19/25 anonim válasza:
szerintem így is nagyon jó alakod van, maximum 5kg-ot hízzál!
20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. febr. 3. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!