Mással volt már? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Nagyon szomorú vagyok. A barátnőim mind olyan szépek, csinosak én meg nem:( Ezért inkább ki se mozdulok itthonról, félek, hogy valaki beszólna, "hogy ehh nézzétek má ez hogy néz ki" meg hasonlók.
Ha felnövök szeretnék orr plasztikát meg, hogy szebb legyen az arcformám.
Volt úgy már valaki ezzel, hogy kislányként ronda volt, de nagy korára szép lett? (szerintem lehetetlen) Nincs kedvem élni se, nem fog szeretni senki.
13-14 évesen nem egyszer lemúmiáztak:(
nagyon sz@rul esett.viszont most 18 évesen már 1000szer szebbnek látom magam sőt mások is .nagyon sokat változtam.
Én kislányként is ronda voltam, és most se vagyok szép. Annyi változott, hogy most már lesz*rom. Ha olyan kedvem van, igenis felveszem a kényelmesebbik cipőt a melegebb pulcsival, akkor is, ha az kevésbé mutatós. Magamnak sosem fogok tetszeni, így nem is ez a cél. A barátom viszont elfogad ilyennek, és ez az, ami számít.
Szerintem túlaggódod. Egyrészt aki beszól, az bunkó (és az esetek 95%-ában ronda is). Másrészt sz*rni rájuk. Harmadrészt pedig de igen, fognak szeretni. jó pasik is. Megígérem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!