Mit válasszak? Ruha vagy hajformázó?
Figyelt kérdés
Már kiírtam egy hasonló kérdést,azóta kicsit módosult a lista....szóval: most lesz szülinapom holnapután leszek 15 és egyik rokonom sorolt fel pár dolgot,szűkítettem a listát és kicsit változtattam,így végül 3 lehetőség van:
-hajformázó(egy vasaló és egy göndörítő)
-egy hosszúnadrág
-egy rövidnadrág+top
szerintetek?
2012. jan. 30. 22:57
1/8 anonim válasza:
Ha van elég topod és rövidnadrágod, akkor a hajformázót válaszd, de ha inkább ruhára van szükséged, akkor válasz a 3. megoldást. A hosszú nadrágot azért ne, mert a 2. kettő "többet ér", ez meg így magában kevés szerintem.
2/8 anonim válasza:
hajformázó egyértelműen:) évekig is tudod majd használni és nagyon jó frizurákat tudsz vele csinálni...míg a ruhák elhasználódnak,elkopnak,tönkremennek,kilyukad,tönkremegy a mosásba stb
3/8 anonim válasza:
Én is a hajformázót választanám.
4/8 anonim válasza:
Hajformázó. Valóban, évekig használhatod, nem kell mosni, nem növöd ki, és bármikor használhatod. :D
5/8 A kérdező kommentje:
szerintem akkor hajformázó lesz:)
ha még erre tévedne valaki elmondaná hogy szerinte egy nagyobb nevű hajvasaló legyen, vagy inkább egy noname(márkátlan)hajvasaló+göndörítő?
így a kettő egy árban van
2012. jan. 31. 18:43
6/8 anonim válasza:
Vegyél olyan hajvasalót, amivel göndöríteni is tudsz. PL: Remington s1051 [link]
8/8 anonim válasza:
6. válaszolóra hallgass :DD én is ezt fogom megvenni, előtte már rengeteget olvastam erről a hajvasalóról, és nagyo jó kat irtak :))))
majd ha megvan már, ird meg léci te is a véleményed!Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!