Hol tudok TIGI hajformázó termékeket vásárolni SZEMÉLYESEN?
szia!
A juhász szalon fodrászatban mindne félét lehet kapni :D
1113 Budapest Edömér u. 2. Budapest ,
Tel.: 3614668961
örülök h segíthettem,puszi
én is ki akarom próbálni,ha te vetétl megírnád h mit vettél és h bevállt-e?kösziii
Szia!
Köszi:)) Közbe találtam a pinkstudiót is ahol szintén rogyásig vannak TIGI-vel,de még a Tigi S Factora is van.
Mondjuk eleve hogy TIGI,tuti h k***a jók:)) Nekem volt egy hajfényspray-e a Headbrush (iylen rózsazsín flakon,neonsárga vagy neonzöld kupakkal) IMÁDTAM! Ja amugy még jellemző rájuk az isteni illat,hogy igy legszívesebben beleharapnál.drágák,oké.de valamit valamiért.
Én a foxy curls göndörítő habját, az uptight hőre aktiválódó hővédő göndörítőjét, a spritz and shine hővédőjét, a tigi s factor védőjét egyenesítéshez,meg a hajlakkját,hajformázot,meg valami hajvégápolot akarok venni,ja meg tincsezőt. szal igy be akarok most vásárolni.van amugy testápolójuk is meg tusfürdő:)
Nah ,jó sokat írtam :))
Puszi:)
Mindneképp próbáld ki vmelyiket !!
kössz h minden leírtál:)
azta ez nagy bevásárlás lesz :D
de sztem is tökre megérik,biztosan nagyon jók.én még nem használtam de tuti hkipróbálom :D
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!