Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen a jó nő?

Férfiak! Milyen a jó nő?

Figyelt kérdés

Külső és belső tulajdonságokat is írhattok.

Képek is jöhetnek.

Csak kíváncsi vagyok.

De kérlek, ha képeket linkeltek, ne a photoshopolt nőket mutassátok, mert olyan nem létezik, hanem akkor a valódiakat.Mert tényleg az érdekel, hogy szerintetek milyen a valódi jó nő.

2012. jan. 29. 00:41
 1/3 anonim ***** válasza:
lol. úgysem tudják megkülönböztetni a ps-est az igazitól :P
2012. jan. 29. 01:02
 2/3 anonim válasza:

én először az arcot nézem.. nálam előny a hosszú göndör haj, szebbé teszi az arcot.. szerintem.. mivel én is elég vékony vagyok ezért a vékonyabb nőket preferálom , mellméret nem számít csak legyen :) és ne legyen magasabb nálam (188 cm vagyok), külsőről kb ennyi

legyen vidám, de ne az a mindenen röhögő/vihogó típus.. azt ki nem állhatom.. kedves, de ne legyen túl kedves sem, csak mértékkel, legfontosabb hogy egy hullámhosszon mozogjunk. Nem szeretem azokat a beképzelt nőket akik szépségüknél fogva felsőbbrendüeknek érzik magukat..ők az én szememben a lerondább nők.. szóval nem árt egy kis szerénység.. őőő ha még eszembe jut valami akkor leirom :)

2012. jan. 29. 01:16
 3/3 anonim ***** válasza:

De melyik korosztálynak?

Van egy harmincas éveiben járó bölcsész haverom, neki az az egyik elsődleges szempont, hogy kevés pénzből jó kaját tudjon csinálni... :D

2012. jan. 29. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!