Férfiak! Milyen a jó nő?
Külső és belső tulajdonságokat is írhattok.
Képek is jöhetnek.
Csak kíváncsi vagyok.
De kérlek, ha képeket linkeltek, ne a photoshopolt nőket mutassátok, mert olyan nem létezik, hanem akkor a valódiakat.Mert tényleg az érdekel, hogy szerintetek milyen a valódi jó nő.
én először az arcot nézem.. nálam előny a hosszú göndör haj, szebbé teszi az arcot.. szerintem.. mivel én is elég vékony vagyok ezért a vékonyabb nőket preferálom , mellméret nem számít csak legyen :) és ne legyen magasabb nálam (188 cm vagyok), külsőről kb ennyi
legyen vidám, de ne az a mindenen röhögő/vihogó típus.. azt ki nem állhatom.. kedves, de ne legyen túl kedves sem, csak mértékkel, legfontosabb hogy egy hullámhosszon mozogjunk. Nem szeretem azokat a beképzelt nőket akik szépségüknél fogva felsőbbrendüeknek érzik magukat..ők az én szememben a lerondább nők.. szóval nem árt egy kis szerénység.. őőő ha még eszembe jut valami akkor leirom :)
De melyik korosztálynak?
Van egy harmincas éveiben járó bölcsész haverom, neki az az egyik elsődleges szempont, hogy kevés pénzből jó kaját tudjon csinálni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!