1/10 anonim válasza:
Hát nem igazán jönnek be a kacsacsőrű emlősök, főleg ha szilikon mellekel áldotta meg a plasztikai sebész. Az első képen a mögötte lévő jobb oldali csaj nagyon bejön. Nagyon édi arca van, a teste is gyönyörű.
22F
2/10 anonim válasza:
Lány vagyok, de azért leírom a véleményemet: mű. Mi ez a két labda ott? A combja meg szerintem picit husisabb, mint a többi rész. A arca un szimpátiát sugároz nem tudom mi miatt. Ha jól látom rajzolt szemöldök, az sem a legjobb...
3/10 anonim válasza:
Egy éjszakára el tudnám viselni.
4/10 anonim válasza:
Szilikon nélkül is ütős teste van szerintem. Bejön az az izmoska comb és lapos has kombo. Arca nem az álmaim ne továbbja, de egyáltalán nem ronda.
5/10 anonim válasza:
Első te miről kacsacsőrüről beszélsz?Igen nagyon tetszik a 2. képen azért látszik olyan 'labdásnak' a melle mert alulról fogja...
6/10 anonim válasza:
"Egy éjszakára el tudnám viselni."
Az azt jelenti, bejön :D
Amúgy szép a lány ha nem lenne az a nagy labda csöcse:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem nagy labda csöcsöstül néz ki jól :D
8/10 anonim válasza:
jobban néz ki sokkal mint az anorexiás modellek..
9/10 anonim válasza:
és még ezek után higgyen a nő a férfiakban? Az összes csak a szexre utazik meg a mű-nőkre...
26L
10/10 anonim válasza:
Ha kisebségbe érzed magad vagy irigy vagy akkor mütesd meg magad erre nem tudok mást írni..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!