Férfiak! Melyik a legjobb nő a felsoroltak közül? Indoklást is kérek!
2011. dec. 19. 12:30
1/17 anonim válasza:
Szerinted nekünk tényleg ennyi időnk van??
2/17 anonim válasza:
A 4-es és a 8-as tökéletes, a többi csúnya.
3/17 anonim válasza:
én biszex csja vagyok, de sztem brooke burke a legjobb nő ezek közül
4/17 A kérdező kommentje:
Ha már a gyk-n ültök, biztos hogy van időtök! :)
2011. dec. 19. 12:33
5/17 anonim válasza:
Fúj, ez a 2. és 4. borzalmas.
Talán az első a legszebb, de ezek retusált képek, persze hogy mindenkit szépként tüntet fel, a legocsmányabb nőkből is istennőt varázsol.
Választhattál volna hétköznapi képeket.
6/17 anonim válasza:
#1, mert szép az arca, fekete a haja, jók az arányai, nem vézna. De belekötnék mert túl vékonyak a combjai és csúnyák a lufimellei. Válogatós vagyok. :)
7/17 anonim válasza:
Arra van időnk, akinek tényleg gondja van.
8/17 anonim válasza:
nekem az 1, 7, 8, versenyző jött be a legikább.
Szép az arcuk jó a testük
9/17 A kérdező kommentje:
Az elsőre hasonlítok a legjobban.
A férfi akivel most 'alakulgat' a dolog, a hetedikhez,nyolcadikhoz hasonló nőkkel volt dolga eddig még mindig..
Hogyhogy pont én tetszettem meg neki??
2011. dec. 19. 12:56
10/17 anonim válasza:
Azért, mert az emberek nem fekete-fehér gondolkodásmódúak, az ízlésük sincs behatárolva. Van, aki tetszik,van, aki nem. Ezt bármi meghatározhatja, de nem szűkül le olyan dolgokra, mint haj és szemszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!