Miért mondják a férfiak mindig azt, hogy? (lennt)
ne legyen a nő/lány erősen sminkelve, jobb ha látszik a természetes arca, minthogy 1 kiló sminkkel elrejtse stb., mindeközben pedig csorog a nyáluk a tv-ben látható agyonplasztikázott,3 kiló sminkkel és retussal kidekorált nők után?:)
Nem értem.Akkor most melyik a jó?
És még a női logikára mondják, hogy nem értik!=D
> Nem értem.Akkor most melyik a jó?
Az első.
A tv.-ben sokszor vannak ám válogatott csúcsbombázók, akik lehet azért néznek ki úgy, ahogy, mert komoly vakolat van rajtuk és még retusálnak is, meg jól fotóznak/kameráznak, de amit a szem lát azt elhiszi... És miért kéne racionálisan belegondolni, hogy vajon milyen lehet reggel, alvás avagy úgy spontán fürdés után?
Amúgy engem nem érdekel az, ha egy nő sminkeli magát, ha azt igényesen teszi és nem rondítja el az arcát a sok színes vacakkal. De kétségtelen, hogy egy személyesen ismert nőtől inkább elvárja az ember, hogy smink nélkül is toppon legyen ,mert több esélye van őt látni sminktelen állapotban, mint egy tv.ben látott "sztárt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!