Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony lányok! Leírnátok...

Vékony lányok! Leírnátok nekem pár átlagos napotokat, hogy mit esztek, mennyit mozogtok?

Figyelt kérdés
olyanokra lennék kíváncsi, akik mindig is vékonyak voltak és fogyókúra nélkül vékonyak. csak akkor esztek, ha éhesek vagytok? akkor esztek amikor egyik pillanatban éhesek vagytok, a másikban nem? szoktatok enn azért, mert mondjuk valakinek szülinapja van és mindenki eszik a tortából?
2012. jan. 28. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 163 cm. körül vagyok, 45 kg. Nagyon sokat eszem, most is épp egy nutellás kenyeret ettem :D. De ha nem eszem, akkor is csak azért nem eszem, mert egézségtelen, nem a súlyom miatt.

Mondjuk valószínű, hogy még hízni fogok.

Sokszor volt, hogy csúfoltak, amiért kicsit sovány vagyok, de már nem érdekel. Csak irigykednek :D.

Mondjuk ezt a 3-4 kilót idén szedtem fel, de nőttem is sokat, úgyhogy szerintem amiatt. De szerencsére azért már nem vagyok piszkafalábú, szerintem az csúnya. Ja, és sportolok is, kb. 6 éves korom óta :).

13/l

2012. okt. 25. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Mekis kaja, csoki, zsíros tej, sok fehérje, cukor, üdítő italok, fagyi... csupa hízlaló kaja (azért szoktam ám egészségeset is enni), mégse hízok... :(
2013. szept. 24. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!