Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Farsangi jelmez? L/14

Farsangi jelmez? L/14

Figyelt kérdés
Sürgősen kellene valami,de semmi gőzöm nincs,ami viszonylag olcsón megoldható.Ötletek?Elöre is köszi
2012. jan. 26. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A fiam veled egykorú, ő katicabogár lesz, a lányom 12 éves, ő pedig hótündér.

A katicabogár nagyon egyszerű: veszel egy piros tornadresszt, rá a fekete pöttyöket kartonból kivágva, piros vagy fekete nejlonharisnya, fejre tehető pént két "csáppal" és esetleg hozzá egy kis arcfestés, szárnyfedők pedig piros fóliából lehet készíteni, összesen kb. 25000 forint az egész

a lányom hótüdér lesz, de neki megvesszük a jelmezt, beleszeretett egy jelmezbe és kénytelenek voltunk megvenni

2012. jan. 26. 16:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi:) Fiu katicabogár?
2012. jan. 26. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Legyél mondjuk mormota, az egyszerű:) Veszel pizsit meg valami szőrös sapit és kész. Én az leszek, ushankát vezsek hozzá:D

14L

2012. jan. 26. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Tavaly a lányom a New York-i szabadságszobor volt. Kartonból (ezüst színű) csináltunk a fejére "tövises korona" szerű valamit, azaz a papírból csíkot vágtunk fejpántnak, összetűztük, hogy jó legyen a fejére, és kis háromszögeket ragasztattunk az oldalára. Kezébe egy fáklya,(kb 500 ft volt barkácsboltban) a másikba egy stóc papír, amin a legfelsőre rányomtattam, hogy Függetlenségi nyilatkozat. Ráadtam alulra egy fehér pólót, és egy hosszú fehér hálóinget, (mert az eredeti szobornál is kilátszik a lábnál egy alsóbb ruha), és ezek köré felülre tekertem egy egyszemélyes fehér lepedőt, úgy kb, ahogy a római ruhákat szokták, ezt összetűztem egy biztostűvel, hogy ne essen le. 3. lett a leányzó.
2012. jan. 26. 17:10
 5/11 A kérdező kommentje:
És a bohóc? annak viszonylag egyszerü is.vennék fel vmi nagy ülepes nacit,vmi polot,csak a cipővel lenne itt a gond+a smink hogyan?
2012. jan. 26. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Én tavaly királylánynak öltöztem :D

De akár lehetsz szobafestő is

2012. jan. 26. 18:08
 7/11 A kérdező kommentje:
És szobafestöt,hogy csinállnám meg?királylány hogyan?:) bohóc leszek szerintem:D
2012. jan. 26. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Úgy lettem királylány,hogy volt egy koszorúslányruhám pár évvel ezelőttről és tele volt rózsával meg fűzűs volt és rózsaszín :D Meg anya csinált nekem egy mini koronát :D

Szobafestőhöz kell egy ocsmány színű kantárosnadrág ami csupa fesék egy olyan svájci sapka,vagy elnyűtt baseball és egy fehér festékes póló :D Pl. ami kínaiban kapható pár száz ftért :D

2012. jan. 26. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Kösziii:D
2012. jan. 26. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Bohóc az nagyon szupi!

Az öcsém volt az tavaly és anyum foltvarrással összevart neki rissz-rossz anyagokból egy halásznadrágot, mindenféle színben, pimpoglabda orr, narancssárga paróka, az elengethetetlen kalap és persze az arcfestés. A lábra kerestünk egy 44-es cipőt és a nadrág alá egy vékony fehér neylonharisnyát vett fel Össz egészében tök jó ötlet, második lett a versenyen. 16/L

2012. jan. 26. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!