Farsangi jelmez? L/14
A fiam veled egykorú, ő katicabogár lesz, a lányom 12 éves, ő pedig hótündér.
A katicabogár nagyon egyszerű: veszel egy piros tornadresszt, rá a fekete pöttyöket kartonból kivágva, piros vagy fekete nejlonharisnya, fejre tehető pént két "csáppal" és esetleg hozzá egy kis arcfestés, szárnyfedők pedig piros fóliából lehet készíteni, összesen kb. 25000 forint az egész
a lányom hótüdér lesz, de neki megvesszük a jelmezt, beleszeretett egy jelmezbe és kénytelenek voltunk megvenni
Legyél mondjuk mormota, az egyszerű:) Veszel pizsit meg valami szőrös sapit és kész. Én az leszek, ushankát vezsek hozzá:D
14L
Én tavaly királylánynak öltöztem :D
De akár lehetsz szobafestő is
Úgy lettem királylány,hogy volt egy koszorúslányruhám pár évvel ezelőttről és tele volt rózsával meg fűzűs volt és rózsaszín :D Meg anya csinált nekem egy mini koronát :D
Szobafestőhöz kell egy ocsmány színű kantárosnadrág ami csupa fesék egy olyan svájci sapka,vagy elnyűtt baseball és egy fehér festékes póló :D Pl. ami kínaiban kapható pár száz ftért :D
Bohóc az nagyon szupi!
Az öcsém volt az tavaly és anyum foltvarrással összevart neki rissz-rossz anyagokból egy halásznadrágot, mindenféle színben, pimpoglabda orr, narancssárga paróka, az elengethetetlen kalap és persze az arcfestés. A lábra kerestünk egy 44-es cipőt és a nadrág alá egy vékony fehér neylonharisnyát vett fel Össz egészében tök jó ötlet, második lett a versenyen. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!