A legmegfelelőbb farsangi jelmez? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem épp idevaló ez a kérdés,de mind1. Egy gohtic öltözködésű rocker lány vagyok (gondolom én.meg más ..)és jelmez ötleteket szeretnék kérni dark,ghot ill a term.feletti világ amit eltudnék képzelni,de azért ötleteket,ha kérhetnék.Lécci.Viszonylag olcsón kivitelezhető,baráti körrel bulizunk! Előre köszi.:D2011. febr. 18. 17:10
1/4 anonim válasza:
Hát, egy időben én is így öltözködtem. Tavaly szakestre is rémségesen kellett öltözni, én felvettem egy olyan fekete hosszúujjú felsőt, aminek az ujja ilyen fátyolos, tehát kicsit átlátszó, és három helyen össze volt húzkodva, hozzá egy bokáig érő fekete szoknya volt. Nem tudom, mi voltam, de kinézhettek mondjuk boszorkánynak, vagy ilyesmi. :)
Szerintem neked is vannak ilyen típusú darabjaid, amiből ki tudsz hozni egy vámpírt, vagy egy boszit. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ohh ..Jó ötlet,köszi.:)
2011. febr. 18. 17:41
3/4 anonim válasza:
Amúgy meg még első vagyok, annyival kijavítanálak, hogy GOTH, nem GHOT. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ja télleg,észre sem vettem :/ Na,mind 1 azért köszi hogy szóltál! ;)
2011. febr. 20. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!