O lábam van. Ha rendszeresen futnék, és megnőne a vádlim, akkor is látszódna?
Figyelt kérdés
Szeretnék szoknyában járni (persze nem most télen:)) de így nem tudok. Mondjuk, nem olyan vészesen O, de azért mégis látszik, és nem szeretem. Szerintetek segítene?2012. jan. 25. 16:56
1/6 anonim válasza:
igen. egyébként az o-láb betegség, angolkór, hallottál már róla? tuti nincs o-lábad.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még róla. Őm azt hittem így hívják, de mindenesetre nem egyenes:P Nem ér össze a két lábam, csak a bokám...
2012. jan. 25. 17:22
3/6 anonim válasza:
édesem, hidd el, senkinek nem ér össze a két lába :D ezen nem igazán tudsz változtatni, de szerintem másnak fel sem tűnne az, ami miatt Te nem szívesen jársz szoknyában. Szokd meg, ezt kell szeretned, és nyugodtan vegyél fel szoknyát.: )
4/6 A kérdező kommentje:
:D:D
2012. jan. 25. 17:28
5/6 anonim válasza:
Elsőnek mondom, a legtöbb embernek nem egyenes a lába, tehát vagy X vagy pedig O. Akkor is, hogyha még nem a betegség szintjén van, csak esztétikailag.
Amúgy pedig nem fog változni, de ne szégyelld. :)
Nekem X van, az sokkal idétlenebb. :D Szívessen cserélnék veled.
6/6 anonim válasza:
Kedves utolsó, tudom. De a görbe láb nem egyenlő az o-lábbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!