Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki rendszerese...

Van itt valaki aki rendszeresen vesz tattoo magazint?

Figyelt kérdés
Kéne írnom egy médiumról egy sajtó történeti dolgozatot. Szabadon választható bármilyen médiumról szólhat. Én ezt választottam mert olyat kell ami érdekel minket és kicsit új. Én csak ritkán veszem a magazint, szóval olyan kéne aki tud nekem a történetéről írni, esetleg a szerkesztőség e-mailes elérhetőségét meg tudná nekem adni valaki?
2011. nov. 26. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én veszem,de hogy jön ide a médium és a tetkók?

Direx Média kft.

tattoomagazin@direxmedia.hu

2011. nov. 26. 15:08
 2/2 A kérdező kommentje:
ezt próbáltam de nem volt jó. De küldtem egy másik címre ami a honlapon volt. Minden médiumnak számít honlap film újság magazin, még a képes magazin is a tattoo magazin mint magazin médiumnak számít.
2011. nov. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!