Fáj ha magának szúrja át az ember a fülét? Hogy célszerű csinálni?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 3. 13:48
1/10 anonim válasza:
Én egyszer megcsináltam, nem fájt olyan vészesen, és azóta is rendesen "működik", nem nőtt be, vagy fertőződött el, semmi... De fontos, hogy megfelelő steril tűval, és fertőtlenítővel csináld!! De a legjobb mégis ha szakemberre bízod :)
2/10 anonim válasza:
Hát,én nem szurnám magamnak az tuti!Mi van,ha mégis rosszul sül el? Nem olyan drága egy füllyukasztás,sok kozmetikában vagy piercingszalonban csinálják!Szóval a helyedben profival csináltatnám meg.
3/10 anonim válasza:
Én csináltam magamnak. Letöröltem alkohollal (gyógyszertári 70%-os), kb kimértem hova szeretném, aztán fogtam egy steril tűt (szintén gyógyszertár), ami nem volt túl vékony, és átszúrtam. Az volt a vicces, hogy meg sem éreztem. Nem értettem, miért nem érek már át, odanyúltam, és rég átért a tű. Aztán azt benne hagytam egy cigi erejéig, kicsit mozgattam, forgattam, aztán kihúztam, és beraktam a fülcsit. Ennyi.
4/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :) nekem is az egyikbe már van fülbevalo azt rendes helyen csináltattam, csak mindenki mpndja hogy szurjam át magamnak ..gondoltam egy probát megér :D
2008. ápr. 3. 21:53
5/10 anonim válasza:
Elötte egy kis jegelést sem feledd!!! nekem 13 van:)
6/10 A kérdező kommentje:
köszi! megfogadom!:D
2008. ápr. 4. 21:23
7/10 anonim válasza:
nem mindenkinek fáj de valakinek nagyon is... én mmár átszurtam magamnak és annyira fájt hogy szinte orditottam...sztem menny el egy szalonba.. :-D
8/10 anonim válasza:
Nekem az egyik jóbarátőm csinálta magának. Picit iros voltneki, de azt mondta, hogy nem fájt. felül porcos részen csinálta meg. azóta is hord fülbevalót. és nincsvele gonja.
9/10 anonim válasza:
szerintem inkább csináltasd meg,én is piercingeket csinálok többek között magamnak is.én lidokaint használok vagy fagyasztó sprayt(nem hat semmit sztem max jobban vérzel tőle) a jegelés meg hülyeség attól csak fájni kezd a füled.ha mégis magadnak akarod vegyél lidokain krémet a patikában(kb 600ft) és avval kedv be elötte..a megfelelő fertőtlenítést és a steril tűt se feledd el
10/10 anonim válasza:
nem faj, csak legyen minden szep tiszta. en magamnak csinaltam a koldokom a nyelvem es a fulmet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!