Hogy is van a szoláriumozás? Most akkor teljesen meztelenre kell vetkőzni, v nem?!
kb 2 hét múlva akarom majd elkezdeni a szolizást,mivel elég hófehérke vagyok,és egyenletes barnaságot szeretnék,nem pedig itt 1 csík,ott 1 folt (bikini)
na szal annyit tudok ,h először 5 perc majd fokozatosan több.
viszont azt nemtudom h h működik ez az egész ,bemek az oké :D aztán utána? meddig kell levetkőznöm? lát valaki? vagy h működik ez az egész?
aki volt már ,ill jár szoliba az légyszi írjon.
köszi :D
1 tudatlan csaj :D
Először tényleg csak 5 percre menj. aztán mindig emeld. Én első 4-5 alkalommal mentem ötre, majd 10re. Azóta elég nekem heti 1x 10 perc.
Én meztelenre vetkőzöm teljesen.
fekvősbe akarok majd menni.
de amúgy ott nem lát senki meztelenül? vagy amíg rád hajtják a "tetejét" ?
erre lennék kíváncsi :)
Én is mindig meztelenre vetkőztem. Kifertőtlenitettem azzal a szerrel, ami oda van téve mellé. Levetköztem és befeküdtem. A tetejét te csukod magadra. Volt olyan, hogy kiabálni kellett, ha kész vagy és inditották. Volt olyan, hogy magamnak inditottam el és olyan is volt, ami automatikusan kb. 5 perc múlva indult. Ezt kérdezd meg előtte, hogy milyen tipus.
Aztán amikor kikapcsolt, megtörülköztem, felölötöztem és újra kifertőtlenitettem.
Dehogyis, egyedül vagy, nincs ott senki, a tetejét magadnak kell ráhajtani, de ha először mész, kérdezd meg hogy működik a gép, mert van ami gombnyomásra záródik, van amelyiket kézzel kell magadra húzni.
Azért érdemes meztelenük befeküdni, hogy mindenhol barnítson.
Mondjuk én az állót jobban szeretem, mert ott nem kell más után ráfeküdni, de tudom, hgoy fertőtlenítik, meg minden én mégsem szeretem.
Szia! Nem tudom milyen habitusu lány vagy, de azt ajánlom hogy LEGELSŐ alkalommal mindenképpen maradjon rajtad a bugyi és a melltartó, mindjárt leírom hogy miért.
Bemész, kifizetsz annyi percet amennyit szeretnél. Kérd az alkalmazott segítségét hogy mondja el hogy működik, mert bár lényegében minden szoli egyforma de mégis mindegyik más, máshol vannak a gombok stb..
Ha levetted a ruháidat akkor megnyomod a Start gombot, egyből bekapcsol a szoli, ezután a szoliba úgy szállsz be hogy beleülsz a mélyedésbe és úgy emeld be a lábaidat. Felnyúlsz és magadra húzod a tetejét, és kész is.
Amit ajánlok: kicsit mozgolódj a szoliban különben csíkos lesz a hátad. Én amikor jártam 25 percet voltam mindig, és a telefonomat a fejemhez raktam egy kis székra (nem a szoliba bele!) hogy lássam az időt. 7 percet a hátamon, 5 percet a bal oldalamon, 7 percet a hasamon, 5 percet a jobb oldalamon feküdtem, a maradék időben meg a hátamon megint. Így egyenletes maradt a szín.
Amikor kikapcsol a szoli, felnyomod a tetejét, ne ijedj meg, nagyon nehéz felnyitni a tetejét, erővel kell nyomnod felfelé. Ha kihajtottad, akkor kiszállsz belőle, ez a legbonyolultabb :D és ennyi az egész, felöltözöl és mész is.
A bugyi és a melltartó azért maradjon legelőször rajtad, mert ez egy új dolog neked, és ha véletlenül bepánikolsz vagy valami prücök van akkor ha kéred az alkalmazott segítségét, ne legyél pucér előtte, plusz te is nyugodtabban fekszel ott, ha az első tapasztalatnál van rajtad valami. Ha minden rendben volt akkor viszont utána érdemes minden alkalommal pucérra vetkőzni, mert úgy lesz szép az eredmény! :) Remélem segítettem!
sokat segítettetek:)
köszi :)
ja és még vmi.
esetleg barátom nem jöhet be? :D
ő nyomkodná ott a gombokat meg ő segítene felemelni a tetejét és pl szólna ha idő van.
ez lehetséges?
igazából nem értem milyen gombokat kellene nyomkodni. ahova én járok, ott kifizeted amennyi percre mész, majd kapsz zsetont..ezt kell beledobni egy dobozszerűségbe :D, majd befekszek, és kb 1 perc múlva magától elindul a szoli.
persze, lehet, hogy van olyan, ahol máshol van, de szerintem akkor is meg lehet ezt egyedül oldani.
Szerintem elég hülyén néznének rád, ha be akarnád vinni a barátod... gondolj csak bele...
a másik pedig, hogy én egy kicsi tangabigyit mindig veszek fel, annak ellenére, hogy én magam takarítom ki magam előtt és után is a gépet. Manapság már mindenfélét el lehet kapni, én nem szórakozom ilyennel...
A másik pedig, hogy minden szoli más és más. Ahova én járok, ott automatikusan ha lejár az idő, akkor felemelkedik a teteje, nem kell semmit emelgetni. a gombok pedig belül vannak, ahol eleve befekszel, nem kell semmiféle segítség. (főleg nem a barátod)
Azért ez nem olyan boynyolult, hogy egyedül ne tudd megoldani. A tetjét sem nehéz felemelni.
És igen, nagyon sokféle van. Ezért kérdezd meg az elején és külön kérd meg, hogy mutassák meg. Van, ahol nem kell nyomogatni semmit, mert magától indul, de van, ahol magadnak kell elinditani vagy éppen a zsetont bedobni.
Egyébként én voltam olyan helyen is, ahol olyan nagy fekvő szoláriumok voltak, hogy kétszemélyesek. Ide az emberek együtt jártak a párjukkal. Lehet, ott is van ilyesmi és akkor mehetsz a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!