Hogyan megy ez az egész szoláriumozás?
Figyelt kérdés
szeretném kipróbálni a szoláriumot, de nemtudom hogy kell. előre be kell jelentkezni? mit kell vinni? hány percig kell? már rögtön barna leszek akkor?2009. máj. 5. 19:18
1/11 anonim válasza:
Ha nagyon világos bőrű vagy, nem szabad sok percre menned. Ahova én járok, nem kell bejelentkezni.
Rögtön biztos hogy nem leszel barna, azt meg ne csináld, hogy bemész 10percre állószoliba, aztán odaégeted magad.
Sok idő kell, hogy szép, barna bőröd legyen, de megéri. Tapasztalat. :)
2/11 anonim válasza:
nem kell előre bejelentkezni. nem kell vinni semmit, max vmi csatot vagy hajpántot hogy a hajad ne logjon a nyakadba meg főleg az arcodba ne. ékszereket meg ilyeneket, fülbevalókat vedd ki. ne legyen rajtad se smink, se parfüm, és ha lehet fürödj meg otton vagy legalább reggel fürödj. amugy meztelenül kell befeküdni, ugy barnulsz le jol. attol függ milyen a bőröd, ha nagyon fehér akkor csak kipirulsz és nehezen barnulsz le, de elsöre semmiképp nem leszel barna csak egy kicsit. rendszeresen kell, de ha most mész elöször sztem menj egy 5-8 percre, többre semmiképpensem. a szemedet csukd be vagy ott adnak hozzzá szemüveget.ja és utánna kb 4 oráig ne fürödj. még valami?
3/11 A kérdező kommentje:
szóval ha ma kedd van, és én péntekre szeretnék barna lenni, és én szerdán mondjuk elmegyek, akkor péntekre mennyire fog látszódni?
2009. máj. 5. 19:37
4/11 anonim válasza:
és kb hányszor kell menni hogy azért legyen egy kis színem?
5/11 anonim válasza:
Hááát, kedves válaszoló péntekre sok színed még nem lesz, ha szerdán mész.
De kérdezd meg ott, hogy ajánlják-e hogy barnítós testápolóval menj be, állítólag gyorsabb a barnulás.
De radírozd át a tested előtte, nehogy foltos legyél!
És tényleg kérdezd meg előtte.
6/11 anonim válasza:
Mennyi idő kell h színed legyen?
Heti legalább 2x menj akkor állóba 10 percre (de csak akk ha nem vagy hypo bőrszínű). Az megkap egy kicsit. Szerintem olyan egy hónap alatt szép színed lesz.
7/11 anonim válasza:
hát elmész szerdán csütörtökön meg pénteken is egy 8-10-10 percre akkor már látszani fog, ha nem égsz le, meg ha nem érzékeny rá nagyon a bőröd.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen kevés idő alatt semmi látványosra ne számíts, ez az 1-2 alkalom nem lesz elegendő ahhoz.
9/11 anonim válasza:
1 héten 3x ne menj... Kiszárítja úgy a bőröd, mint a fene.
10/11 anonim válasza:
kezdőnek lehet, hogy sok lesz elsőre a 8 perc (bár ez valóban többmindentől függ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!