Hogyan megy ez az egész szoláriumozás?
Hmm
Nálunk be kell jelentkezni, mert ha nem teszed, akkor nem lesz helyed. Elég felkapott a hely.
És szerintem ha mész, nyugodtan mondd meg, hogy még soha nem szoliztál. Nem lesz ciki, mindenkinek van egy első alkalom! Nálunk nagyon segítőkész volt a lány, mindent megmutatott. Már lassan egy éve szolizok de még most is vannak kérdéseim.
Meg én például kis tangabugyiban szoktam, annak ellenére, hogy magam előtt és után is kitakarítom a gépet. (Erre tesznek oda kis spiccelős szert és kéztörlőt. És nálunk a csaj el is magyarázta, hogy előtte és utána töröljem ki - fekvőbe járok) Gondolj bele, hogy milyen sokan fekhettek előtted ott, és én nem bízok másokban! Az a biztos, ha én takarítom ki... Engem nem zavar az a kis bugyinyom. Meg nekem sem barnul olyan gyorsan és olyan mértékben a bőröm. Én azt hallottam, hogy heti kettő alkalom az ideális, tehát azt ne várd, hogy ngy nap alatt barna legyél. Ezeket a dolgokat nem lehet ennyire felgyorsítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!