Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak szoláriumozás...

Mit csináljak szoláriumozás előtt?

Figyelt kérdés
Először fogok majd menni nemsokára.. Kicsit parázok.. Hogy működnek a dolgok? Előtte mit csináljak? Kenjem be magam, vagy utána?
2009. ápr. 5. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
a lényeg h minden féle képpen elötte kent be magad valamivel..és igyál is. Ez nem csak szauna elött jó (már mint az ivás)
2009. ápr. 5. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg ne menj,mivel öregít és ráncosít,mert kivonja a vizet a bőrből.Az előző is ezt mondja,csak másképp.

Napozz délelőtt,meg késő délután.De hát Te tudod.

2009. ápr. 5. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit.

Én most hétfőn voltam először, és nem volt semmi különös :D

Állóba mész, vagy fekvőbe?

Amúgy előtte szerintem teljesen fölösleges bekencézni magad. Utána viszont MINDENKÉPP. Ha kiszárítja a bőröd, márpedig ha nem fogod bekenni testápolóval magad, akkor kifogja.. nagyon borzasztó tud lenni. Szerintem nem szeretnéd, hogy egész héten viszkedj (:

Amúgy bemész egy kis fülkébe; levetkőzöl, amennyire akarsz; beállsz/fekszel a szoliba; és vagy szólsz, hogy indítsák el, vagy neked kell elindítanod. Csukd be a szemed mindenképp, mert iszonyat erős a fény. Aztán ha kialszik a fény, kinyitod és ki is jöhetsz (: A legtöbb helyen vannak kirakva törcsik ha leizzadtál, vagy akár még testápolók is, de jobb szerintem, ha sajátot használsz. Felöltözöl, aztán viszláát

Első alkalommal érdemes rövidebb időre menni. 5 perc mondjuk (:

2009. ápr. 5. 22:33
 4/5 anonim válasza:
Szerintem előtte mindenképpen kend be magad az ott kapható készítmények egyikével - ami véd is egyben - teljes testfelületet értve. Semmiképpen ne menj először sok időre be kb. 7 perc körülre. Utánna nem szabad tusolni, sem fürödni, csak este, illetve pár óra elteltével. Egy héten egyszer nem káros- legalábbis nem károsabb, mint az ózonlyukas napfény:-)
2009. ápr. 6. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Fekvőbe szeretnék menni amúgy. :)

2009. ápr. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!