Mit csináljak szoláriumozás előtt?
Szerintem meg ne menj,mivel öregít és ráncosít,mert kivonja a vizet a bőrből.Az előző is ezt mondja,csak másképp.
Napozz délelőtt,meg késő délután.De hát Te tudod.
Szerintem semmit.
Én most hétfőn voltam először, és nem volt semmi különös :D
Állóba mész, vagy fekvőbe?
Amúgy előtte szerintem teljesen fölösleges bekencézni magad. Utána viszont MINDENKÉPP. Ha kiszárítja a bőröd, márpedig ha nem fogod bekenni testápolóval magad, akkor kifogja.. nagyon borzasztó tud lenni. Szerintem nem szeretnéd, hogy egész héten viszkedj (:
Amúgy bemész egy kis fülkébe; levetkőzöl, amennyire akarsz; beállsz/fekszel a szoliba; és vagy szólsz, hogy indítsák el, vagy neked kell elindítanod. Csukd be a szemed mindenképp, mert iszonyat erős a fény. Aztán ha kialszik a fény, kinyitod és ki is jöhetsz (: A legtöbb helyen vannak kirakva törcsik ha leizzadtál, vagy akár még testápolók is, de jobb szerintem, ha sajátot használsz. Felöltözöl, aztán viszláát
Első alkalommal érdemes rövidebb időre menni. 5 perc mondjuk (:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Fekvőbe szeretnék menni amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!