Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért jönnek be a csúnyább...

Miért jönnek be a csúnyább lányok a pasiknak?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam,aki igénytelen,kancsal,a fél szemére vak,ráadásul túl sokat hisz magáról..miért lehet ez,hogy mégis jobban bejön a fiúknak? én sem gondolom magam valami hű de szépnek ,de sokan megdicsérnek..ezzel nem nagyzolni szeretnék,de nem fér egyszerűen a fejembe,hogy egy jól szituált fiú hogy kezdhet kapcsolatot inkább vele..persze "ízlések és pofonok" ne essék félreértés nem féltékenységből írtam ki vagy nagyzolásból csak foglalkoztat..(: 17/L
2012. jan. 22. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Van akinek csak önzőségből kell a csúnya lány. Értem azt úgy, hogy egyes pasik azt gondolják, hogy egy csúnya lány úgyse kell senkinek, meg lábtörlőnek lehet használni, míg egy szép lányt erősebb egyéniségűnek gondolnak, amivel nem tudnak szembeszállni és az ilyen nőktől félnek ezek a pasik.

Csak ott bukják a dolgot, hogy a csúnya lány lehet simán kidobja őket, ha megtudja, hogy ez a pasi is csak kiakarja őt használni...nem minden csúnya lány lábtörlő :D

Szerintem hagyd ezt a pasit. Nem hiszem hogy annyira tisztességes lenne.

2012. jan. 23. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
A csúnya lánynál az is jó, hogy te diktálsz a kapcsolatban, mert örül, hogy összejöhetett veled. Volt már csúnya barátnőm és szinte a lábaim előtt hevert, mert nem hitte, hogy megkaphat.
2012. jan. 23. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
tegnap 23:18 hülyeség amit írtál. De ezt a 0% is bizonyítja:S
2012. jan. 23. 15:06
 14/17 A kérdező kommentje:

tegnap 23:18..

nem vagyok rá féltékeny csak egyszerűen nem tudom felfogni..nem hiszem magam jobbnak nála egy fokkal sem..nem tehet róla milyen a szeme,de én nem lennék egy ekkora érzelmi "korcs" ahogy előttem is mondták,hanem örülnék hogy van valaki aki szeret ehelyett ő hetente dobálja a pasikat..igénytelen..honnan tudom? büdös..piszkos..kócos..elég lesz ennyi?(: szerintem ez igénytelenség..bocs de tényleg nagy hülyeség amiket összehordtál..én kértem véleményt és te csak válaszoltál..ez igaz..de kímélj a hülyeségedtől.:DD

A többieknek köszönöm!!(:

Azért csodálkozok rajta,mert mondják sokan hogy szép,csinos vagyok..én nem tartom magam annak és folyamatosan elégedetlen vagyok magammal..és mégis velem utálatosan viselkedik a fiú..ő meg egy beképzelt viselkedésformát ad elő és ez tetszik nekik..:O

2012. jan. 23. 15:14
 15/17 A kérdező kommentje:
igen..sajnálni kell..mikor azt állítja hogy ő a legjobb nő..szegény.(:
2012. jan. 23. 15:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért mert van kisugárzása,meg önbizalma,esetleg még beszélni is lehet vele....Hidd el hogy az sokkal többet ér a szépségnél.
2012. febr. 5. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
nem biztos h csúnya mert kancsal, vagy vak, sőt lehet kisugárzása jobb, egy kövér csaj se biztos h rondább egy vékonynál, vagy egy lapos csaj se rondább tutira egy bögyösnél, lehet annyira megértik egymást a szerelem az nem a külsőn múlik, ahogy a ráncokon sem, vagy azon sem h mekkora valakinek a farka vagy milyen a szeme szine, a szerelem pont attól szerelem h akaratlanul jön, és nem tudod elfolytani
2013. márc. 18. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!