Miért jönnek be a csúnyább lányok a pasiknak?

Van akinek csak önzőségből kell a csúnya lány. Értem azt úgy, hogy egyes pasik azt gondolják, hogy egy csúnya lány úgyse kell senkinek, meg lábtörlőnek lehet használni, míg egy szép lányt erősebb egyéniségűnek gondolnak, amivel nem tudnak szembeszállni és az ilyen nőktől félnek ezek a pasik.
Csak ott bukják a dolgot, hogy a csúnya lány lehet simán kidobja őket, ha megtudja, hogy ez a pasi is csak kiakarja őt használni...nem minden csúnya lány lábtörlő :D
Szerintem hagyd ezt a pasit. Nem hiszem hogy annyira tisztességes lenne.

tegnap 23:18..
nem vagyok rá féltékeny csak egyszerűen nem tudom felfogni..nem hiszem magam jobbnak nála egy fokkal sem..nem tehet róla milyen a szeme,de én nem lennék egy ekkora érzelmi "korcs" ahogy előttem is mondták,hanem örülnék hogy van valaki aki szeret ehelyett ő hetente dobálja a pasikat..igénytelen..honnan tudom? büdös..piszkos..kócos..elég lesz ennyi?(: szerintem ez igénytelenség..bocs de tényleg nagy hülyeség amiket összehordtál..én kértem véleményt és te csak válaszoltál..ez igaz..de kímélj a hülyeségedtől.:DD
A többieknek köszönöm!!(:
Azért csodálkozok rajta,mert mondják sokan hogy szép,csinos vagyok..én nem tartom magam annak és folyamatosan elégedetlen vagyok magammal..és mégis velem utálatosan viselkedik a fiú..ő meg egy beképzelt viselkedésformát ad elő és ez tetszik nekik..:O

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!