Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért jönnek be a csúnyább...

Miért jönnek be a csúnyább lányok a pasiknak?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam,aki igénytelen,kancsal,a fél szemére vak,ráadásul túl sokat hisz magáról..miért lehet ez,hogy mégis jobban bejön a fiúknak? én sem gondolom magam valami hű de szépnek ,de sokan megdicsérnek..ezzel nem nagyzolni szeretnék,de nem fér egyszerűen a fejembe,hogy egy jól szituált fiú hogy kezdhet kapcsolatot inkább vele..persze "ízlések és pofonok" ne essék félreértés nem féltékenységből írtam ki vagy nagyzolásból csak foglalkoztat..(: 17/L
2012. jan. 22. 22:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hát szerintem senkinek se a csúnyább csajok jönnek be
2012. jan. 22. 22:43
 2/17 A kérdező kommentje:
talán mert nem túl szemérmes..?
2012. jan. 22. 22:45
 3/17 anonim ***** válasza:
58%

A fél szemére vak xD

Lehet hogy azok mennek rá a csúnya csajokra akik életre szóló társat keresnek...Gondolom kevés az esélye hogy egy igénytelen félig vak csaj megcsalja meg elhagyja a jó(jobb)képű barátját...Ezt tudom egyedül elképzelni:)

2012. jan. 22. 22:51
 4/17 A kérdező kommentje:

Kedves második..éppen ellenkezőleg!! Eddig mindig ő lépett ki a kapcsolataiból,hagyta ott a kapcsolatot..tudom mivel a két saját szememmel látom kikkel sétálgat szaladgál,majd ezzel dicsekszik..

Tényleg vak a fél szemére nem viccből írtam..és tetszett nekem egy fiú..aki velem elég flegmán viselkedett,holott próbáltam kedves lenni..vele pedig egyből szia puszi mizujs? találkozzunk!

Ettől falra másztam,hogy mi lehet benne? Nem tudom megérteni..

2012. jan. 22. 22:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Mert nem csak a kulso szamit. 2 mindenki mashoz vonzodik
2012. jan. 22. 22:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én egy érzelmi korcs vagyok, de ha adott egy valóban igénytelen, kancsal, vak és ezek ellenére beképzelt lány akkor én neki a közelébe se mennék, nem derülne ki hogy milyen a belseje, sőt, akkor se szólnék hozzá ha kiderülne hogy kedvesebb mint az anyukám.
2012. jan. 22. 23:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Én pl balf@sz vagyok csajozásban, ezért ha rám hajt egy picit csúnyább csaj, de valamennyire vonzódom hozzá, akkor kihasználom. De attól még tetszik jobban, csak őt kényelmesebb volt megszerezni :D
2012. jan. 22. 23:10
 8/17 anonim ***** válasza:
16%

"van egy osztálytársam,"

Ehh, az nem jelent semmit.

",aki igénytelen"

Miből gondolod?

"kancsal,a fél szemére vak,"

Szerinted erről ő tehet?

"ráadásul túl sokat hisz magáról."

???

".miért lehet ez,hogy mégis jobban bejön a fiúknak?"

Talán azért, mert egy olyan személy, akivel szívesen beszélgetnek, akinek érdekes a személyisége számukra.

"nem fér egyszerűen a fejembe,hogy egy jól szituált fiú hogy kezdhet kapcsolatot inkább vele"

Ezt hívják féltékenységnek.

2012. jan. 22. 23:18
 9/17 anonim ***** válasza:
8%
Hát.. lehet, hogy a külsőd csodaszép, de a belső értékeid alapján messze nem vagy tökéletes. Nem a te tiszted eldönteni, hogy az osztálytársad csúnyább, igénytelenebb, vagy beképzeltebb-e nálad. A fiú szerint, aki tetszett neked, az osztálytársad jobb nő nálad, még fél szemmel is.
2012. jan. 22. 23:41
 10/17 anonim ***** válasza:
egy csaj alapján általánosítasz. Valami miatt ő bejön egyes pasiknak, de biztos nem mindnek, csak lehet, veszi a jeleket, kinél érdemes próbálkoznia.
2012. jan. 23. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!