Miért jönnek be a csúnyább lányok a pasiknak?
A fél szemére vak xD
Lehet hogy azok mennek rá a csúnya csajokra akik életre szóló társat keresnek...Gondolom kevés az esélye hogy egy igénytelen félig vak csaj megcsalja meg elhagyja a jó(jobb)képű barátját...Ezt tudom egyedül elképzelni:)
Kedves második..éppen ellenkezőleg!! Eddig mindig ő lépett ki a kapcsolataiból,hagyta ott a kapcsolatot..tudom mivel a két saját szememmel látom kikkel sétálgat szaladgál,majd ezzel dicsekszik..
Tényleg vak a fél szemére nem viccből írtam..és tetszett nekem egy fiú..aki velem elég flegmán viselkedett,holott próbáltam kedves lenni..vele pedig egyből szia puszi mizujs? találkozzunk!
Ettől falra másztam,hogy mi lehet benne? Nem tudom megérteni..
"van egy osztálytársam,"
Ehh, az nem jelent semmit.
",aki igénytelen"
Miből gondolod?
"kancsal,a fél szemére vak,"
Szerinted erről ő tehet?
"ráadásul túl sokat hisz magáról."
???
".miért lehet ez,hogy mégis jobban bejön a fiúknak?"
Talán azért, mert egy olyan személy, akivel szívesen beszélgetnek, akinek érdekes a személyisége számukra.
"nem fér egyszerűen a fejembe,hogy egy jól szituált fiú hogy kezdhet kapcsolatot inkább vele"
Ezt hívják féltékenységnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!