Kiszeretnem lyukasztani a fulem (porcba szeretnek ITTHON MAGAMNAK) kicsit felek ezt itthon tuvel megtudom csinalni? Ha igen hogy?
Én személy szerint már jó pár lyukat szúrtam másoknak is és persze magamnak, én voltam a kísérleti alany :))
Ha úgy döntesz, hogy még is megcsinálod akkor:
1. vegyél a gyógyszertárban 1,6os (sárga tetejű) tút, meg fertőtlenítőt.
2. fertőtlenítsd le a szúrni kívánt felületet, a tű a kezedet és a fülbevalót.
3. ezt csináld meg még 1x, majd szúrd ki a füledet.
4. kicsit fájni fog, lehet vérezni is, de ez ezzel jár.
5. miután kibökted a füledet, a tű végébe rakd bele a fülbevalót és told ki a füledből vele a tűt.
6. rakd rá a fülbevaló szárára a kis pöcköt ami a fülbevalóhoz tartozik, majd ezt az egészet fertőtlenítsd le.
Ha porcba szúrod annak a gyógyulási ideje jó pár hónap, míg a húsba szúrt lyuk 2-4 hét alatt begyógyul. Forgasd minden nap, hogy ne nőjön be a füledbe a fülbevaló. Hajrá :)
képzeld el kedves 3. én csináltam otthon jó párat magamnak és semmi bajom nem lett !
jó pár olyan szalonról hallottam ahol egy sima orrpiercinget másodszorra szúrtak át SZALONBAN!
szóval akkor már inkább magának bassz@ el az ember.
ha normálisan fertőtlenít és kezeli a dolgokat akkor nem lesz baj, sőt az elfertőződésnek a kockázata annyi lesz mintha szalonban csinálták volna.
kedves kérdező:
a tű 250-300 ft, míg a fertőtlenítő 800ft vagy annál kicsit több.
a 2.
16:32
Az egy dolog hogy állításod szerint egyet se b@sztál el, de szerintem ne is vitatkozzunk!
Kérdező érdemes lenne a szüleiddel beszélned hogy engedjék meg hogy megcsináltasd! Ígyis-úgyis kiderül ha megcsinálod, nem? Akkor semmit se veszthetsz rajta ha megkérdezed és nem otthon szenvedsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!