Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kiszeretnem lyukasztani a...

Kiszeretnem lyukasztani a fulem (porcba szeretnek ITTHON MAGAMNAK) kicsit felek ezt itthon tuvel megtudom csinalni? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
magamnak szeretnem itthon
2012. jan. 22. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen megnevettetett köszönöm szépen :))

amúgy volt olyan ember ha már itt tartunk, hogy inkább csináltatta meg velem AKINEK NINCS PAPÍRJA, minthogy elment volna szalonba, holott az egyik szalon piercingesével jóban volt, szóval erről ennyit, ne vitatkozzunk, mert kinek mi.

2012. jan. 22. 18:21
 12/14 A kérdező kommentje:
KOszonok minden kommentet sokat segitettetek de nem fogom megcsinalnin mert nagyon felek majd 1 vagy 2 ev mulva remelem mar anyukam megengedi h elmenjek szalonba.... magamnak felek nem a fertoyesrol van szo csak nem tudom h mire szamitsak .. de azert koszi mindent *.*
2012. jan. 22. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is szúrtam már jó párszor, én orvosi tűt vettem gyógyszertárban 10ft körül :D Fertőtlenítőt nem igazán kell venned, én pl dezodorral fújtam amibe van alkohol :) A fülbevalót, kezemet szappannal jól megmostam bő vízzel. Amúgy én fülbevalóval szúrtam barátomét elkezdi szúrjam szúrjam és átment szépen nem is érezte a fájdalmat tök véletlen volt. Magamnak is azzal szúrtam:) okoskodhat akárki ha megfelelően megtisztítjuk és gyorsan csináljuk nemlesz gond..Persze ha ajakpiercinget,nyelv pc-t akarnánk szúrni én is azt javasolnám h indulás szalon
2012. jan. 22. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
a kételkedőknek üzenném, hogy elhihetitek, hogy egy otthoni szurkálónak sokszor nagyobb hozzáértése van, mint egy szalonban géppel fület összebarmoló kozmetikus luvnyának.
2012. jan. 22. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!