Kiszeretném szedetni a szemöldökömet mikortól lehet/tudják?
Figyelt kérdés
Már ki volt szedve barátnőm szedte ki nekem legelőször, de mivel egyre rosszabbul szedem ki így arra gondoltam, hogy vissza növesztem és majd elmegyek kozmetikushoz négyzet alakúra gondoltam, mert nekem azt tetszik (tudom arc forma stb...) de van szemöldök piercingem és nem tudom azzal mennyire mutatna jól, szóval mikortól lehet kiszedetni? Várjam meg míg teljesen vissza nő?2011. nov. 17. 17:54
1/1 anonim válasza:
Ööö.. fiú vagy? :D
Amúgy meg szemöldököt bármikor lehet szedetni, még ha az összes szál vissza sem nőtt. A kozmetikus meg nagyon aprólékosan, okésan kiszedi, és a piercinggel sem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!