Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 165cm-hez az 55kg az jó?

165cm-hez az 55kg az jó?

Figyelt kérdés

vagyha kevés/sok..mennyit kéne felszednem/leadnom,hogy jó legyen?

lány vagyok.

2009. máj. 27. 22:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nekem jó ez az 55kg:)

és a többség szerint is..:)

köszi a válaszokat

2009. máj. 28. 15:00
 12/20 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem kevés. :D

ez a "pont jó" szerintem..

2009. máj. 28. 17:54
 13/20 A kérdező kommentje:
én nemtudom..úgy gondolom h (anorexiásak ne olvassák tovább:)) undorító ha vki 170centi és 40kg..nincs se popsija se melle..nincs rajta mit fogni..elől deszka hátulléc..mer ez a menő:D a kifutón kívűl persze senkinek nincs szüksége ilyen lányokra..minden pasi jobban örül ha a barátnőjének van egy tenyérnyi melle,és egy nemdeszka popsija..mint h takargassa magát mer semmi melle,és bikinit semmipénzér nem venne fel.én télleg nem akarok bántani senkit,de olyan nincs h vki ne tudjon hízni..akarat kell hozzá és megyaz..voltam énis 45kg a 165cm-hez de iszonyat zavart h tipikus deszkaléc voltam..és (lehet leszólni:D) én tök megvagyok elégedve az alakommal,csak van olyan 80kg-s bnőm aki szerint hűdevékony vagyok(hát hozzáképest..:$).A kérdést azér tettem fel mer h érdekel h mások mitgondolnak 165/55-höz..de a többség szerint pont jó ez a súly..örülök h ti is így látjátok..és szerencsére pont jól oszlik el..viszont megmaradok annál h 170centihez 50kg kevés..köszönöm a válaszokat:)
2009. máj. 28. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is a pasik jobban szeretik azt, akin van valami fognivaló. De sajnos amint ezt kimondom, akkor megbántódnak a vékony lányok. abban sajnos nincs igazad, hogy "hízni mindenki tud", mert ez nem igaz. Nekem is volt olyan barátnőm, aki hízott volna, normálisan evett, nem sportolt semmit, és mégis olyan volt, mint egy szupermodell. Nem kell szégyenkezniük az ilyen lányoknak sem. azért vagyunk ilyen sokfélék, hogy mindenki megtalálja a párját. Nem szeretném ha ebből is veszekedés lenne... Igenis vannak szép "vékony" lányok, de nekem női szemmel sok "husi" nő is csinos volt. Mindegyik megtalálja azt a férfit, akinek tetszeni fog.

Ja, husi nő alatt persze nem az elhízottakra, igénytelenekre gondoltam, hozzá kell tegyem. Beszéljünk most csak az egyszerűen csinos, és még egészségesnek mondható súlyokról...

2009. máj. 29. 08:25
 15/20 A kérdező kommentje:
magamból indultam ki h mindenki tud hízni..lehet tévedtem..de annál megmaradok h egy lányon legyen mit fogni:)
2009. máj. 29. 13:23
 16/20 anonim ***** válasza:
20%

ha látnál nem mondanád hogy kevés 170/50.inkább legyek kicsit vékonyabb,mint dagadt :D

165/55 igen is sok!!

2009. jún. 29. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:

A 165/55 az pont ideális. A házidokim mondta, hogy a magasságodból vonj le 110 cm-t, és megkapod, hány kg az ideális súly számodra. (Persze csak akkor 110-et, ha 2métren alul vagy, másképp 210-et:D)

Énis ennyi vagyok mint te, és mindenki azt mondta, milyen jól nézek így ki, és meg ne próbáljak fogyni. A 170/50 az nagyon kevés sztem...lehet vitatkozni, de egészségileg nem jó. Kinézetre lehet h jó, de nem egészséges.

2009. júl. 8. 18:42
 18/20 anonim válasza:
63%

Tudom, régi a kérdés, de ti egyébként normálisak vagytok?

165 cm-hez 55 kg sok?! Én 57-58 kg vagyok ehhez a magassághoz, pont meg vagyok elégedve (mások szerint híznom kellene), de mikor lementem 55kg-ra, úgy néztem ki, mint egy anorexiás. 50 kg alatt vért sem adhat az ember, ne hülyéskedjetek már...Tele a TV sajnos mindenféle fogyótippekkel meg egy szál bél lányokkal, és a legtöbbje meg elhiszi, hogy ez az egészséges...

Én mondhatom, 3 éve ugyanehhez a magassághoz még 84 kg voltam, na az a kövér, nem az 55 kg. Álljunk már meg egy kicsit...Még szerencse, hogy a kedves Kérdező meg van magával elégedve, és nem hagyja, hogy telebeszéljétek a fejét...Édes Istenem, hová tartunk.

2017. febr. 4. 14:19
 19/20 anonim válasza:
Én 63 kg vagyok a 165 cm-hez és szeretnék lefogyni 55 kgra. Az 8 kg. Nem hinném h ha 55 lennék akkor utána még fogynom kéne mert így is vékony a derekam és a combomon van egy kis felesleg.
2022. jan. 24. 10:24
 20/20 anonim válasza:

A legjobb barátnőm 165cm 58 kg volt amikor úgy érezte (a mérleg miatt) h fogynia kéne. El se kell mondjam így is nagyon vékony volt. Már 55 kgosan is anorexiásan nézett ki de most h 50 kg, így már tényleg nagyon olyan. Nyílván ezt a súly vesztést evészavar és bullemiával érte el.

És az a szomorú h az ilyen emberek miatt mint akik leírták itt h az 55 kg kövér. Ember te normális vagy??

2022. jan. 24. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!