165cm körül vagyok és 55kg ez normális?
Teljesen normális, szerintem 14 évesen ne akarj fogyózni. Inkább olvass utána az egészséges táplálkozásnak mit helyes és mit nem helyes, probáld meg anyudékat is rávenni, hogy kezdjetek el e szerint kajázni, valamint kezdj el sportolni rendszeresen, hogy formálódj.
Ha comb,fenék részen látod magad kicsit többnek, akkor valszeg körte alakod van, sajnos sokat nem tehetsz. :( Én is ilyen vagyok, előnyösen kell öltözködni. Viszont ha tartod ezt, hogy 165 vagy és 55 kg, akkor nem lesz soha baj. Bár azért arról tudj, hogy ahogy idősödsz valszeg ez azért lesz több is, de 165 cm-nél 60 kg még oké lesz. Pláne ha sportolsz majd és formálod magad, biztos nem fogsz rosszul kinézni. :)
Elvileg az a jó, ha magasság -110. A te esetedben tehát 165-110= 55. Azaz pont ideális. Én is 165 vagyok, de én 50 kg. Bár nekem sokan mondják, hogy picit fel kellene szednem.
Ha zavar , hogy van egy kicsi a combodon és a hasadon, ajánlom, hogy járj el futni hetente 4x, és fuss mindig fél órát.
Hát én örülnék neki. Én 164 cm vagyok, és eredetileg 55 a célom, most 58 kg vagyok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!