Szerintem nagyon szép, de hogy a színészi tehetsége a béka segge alatt van az 100%.
A Gyűrűk urában meg megütöttem volna azért az idióta sutyorgásért amit "beszéd" címén művelt.
2012. jan. 20. 16:12
13/22 anonim válasza:
Jó fotón jó sminkkel szép, de anélkül kifejezetten csúnya. Nekem egyáltalán nem szép.
2012. jan. 20. 16:22
14/22 anonim válasza:
igényli az arca a sminket és a jól eltalált frizurát.
2012. jan. 20. 17:54
15/22 anonim válasza:
szerintem gyönyörű szép, és egy genetikai csoda.:D az apja, szegény, elég csúnya egy teremtés, de szép húsos szája van, picike orra, ami egy nőn nagyon jól mutat, és ezt Liv Tyler örökölte is. egyébként nagyon bírom a kedves papát, de tény, hogy a top 50 legrondább ember közt van. :D
2012. jan. 20. 18:06
16/22 anonim válasza:
Mit nem adnék ah olyan orrom lenne mint neki... és a kék szem+feketésbarna haj gyögyörű. Emlékeztet egy régi szerelmemre.
Mindenkinek lehet rossz napja, de az arányos, szép formájú arc szerintem mindenképp fontos. Neki ezen a téren kiváló adottságai vannak.
2012. jan. 20. 18:19
17/22 anonim válasza:
nem csúnya, meg nem is átlag, de nekem ő nem szép. nem tudom hova tenni, de érdekes...
2012. jan. 20. 18:22
18/22 anonim válasza:
Szép, de tényleg nem a szokványos módon. Viszont legalább nem keveri össze senki 26 másik emberrel, mert jellegzetes.
Még nem is annyira a smink, ami számít, egy ilyen arcformánál inkább a hajjal kell nagyon vigyázni, mert ha nem jó, akkor már inkább sarah jessica parkeres lesz a hatás, nyihaha. :D
2012. jan. 20. 18:51
19/22 A kérdező kommentje:
hát igen az tény, hogy SJP-el cudarul elbánt a sors... azért annyira nincs lófejem mint neki szerencsére. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!