Nekem nem tetszik. Kövezzetek meg de szerintem nincs szép arca..inkább olyan különös.Meg nekem az alakja se tetszik..oké oké nőies , de...nekem már 'túl' nőies..
20L
Tényleg szép az arca,de sminkkel én is szép vagyok
Nem nevezném őt szépnek. A Gyűrűk Urá-ban nagyon szépen van kimaszkírozva, de egyébként nem egy szépségideál.
Ettől függetlenül semmi bajom nincs vele. Kedves embernek tűnik.
szóval én is azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy nem szép. az tény, hogy érdekes arca van, és ez különlegessé teszi a külsejét. szóval nem egy átlagos külsejű nő az tény.
bevallom, azért tettem fel ezt a kérdést, mert sajnos egyre többet mondják, hogy nagyon hasonlítok rá :(
tavaly februárig ez meg se fordult a fejemben, aztán mikor találkoztam egy ismeretlen emberrel, bemutatkozás után a második mondata az volt, hogy úristen de hasonlítok Liv Tyler-re! én meg tettettem a hülyét, hogy nem tudom ki az, de közben persze tudtam, csak nem akartam mondani neki, hogy de ez egy sértés... mindig is rondának gondoltam magam, de hogy ezt ilyen nyíltan a szemembe mondják, az egy arcul csapás volt.
aztán utána még több ismeretlentől kaptam meg ugyanezt egy éven belül!!!!!!!!! előtte soha senki nem mondta ezt! azt hittem Dunának megyek.
na mindegy. egy apró közvélemény kutatást szerettem volna erről, de nagyon megoszlanak a vélemények, ami végülis jó számomra :D
de persze őt is szépen ki lehet sminkelni, de a fejformán sehogy sem lehet segíteni sajnos.
nem hinném hogy aki mondta az sértésnek szánta :)
lehet szerinte is szép. egyébként szerintem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!